ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

INDEFENSIÓ TOTAL

Un altra noia amb un ull buidat per tota la vida i ja en van uns quants. Segons el sistema establert això no es violència, de fet avui el Cap dels Mossos en Roda de premsa deia que ho lamenten profundament, quin cinisme.

Estem en un moment on el sistema amb tots els seus còmplices, com partits, mitjans de comunicació i grans empreses ens pretenen fer creure que cremar quatre contenidors i algun aldarull al carrer es violència extrema i llibertat per utilitzar la violència contra aquests sense límits, fent una mena de relat a l’engros d’ordre contra l’anarquia i el vandalisme.

Tanmateix no busquen els motius de les imatges que portem vivint fa 2 dies, no presenten com a violència judicial la posada a presó de Hasel per lletres de les seves cançons o tuits com a prova, ahir escoltavem com la Vicepresidenta Calvo deia qu ese li estaven aplicant les normes i els seus companys de Govern Podemos, feien un tuit i de pas aprofitaven per equipar el feixisme de VOX al de Junts amb l’ajut de Rufian per Esquerra i tota una corrent de fons d’ordre s’entén.

Qualsevol revolució te violència, això es simplement història, i cal veure que els tentacles del poder son molt difícils de tombar sense un canvi de paradigma. Quan es porten 3 anys de repressió violenta, de sentències típiques de qualsevol Dictadura i sense cap garantia i quan la policia, no tant sols ens ataca indiscriminadament per votar, sinó que segueix lliurement exercint una violència extrema contra la població, saltant els protocols de les armes i buidant ulls o utilitzant les seves porres amb totes les ganes contra la gent indefensa, que li queda a una societat per defensar-se del monstre que te al damunt.

Una polícia, son funcionaris públics creats per defensar-nos sobre els delictes, no son gangsters a sou, ni psicopates com hem vist a molts vídeos repetidament incitant a la gent i utilitzant la violència gratuita darrera la seva placa. No son robots que han d’obeir qualsevol sentència judicial que vagi contra la base de la democràcia, ja que es deuen al poble i no poden ser una arma del sistema contra aquest. Quan això passa una part de la població no pot reprimir la seva frustració i evidentment va contra el sistema.

Ara de fet, crec que toca pensar amb això, prou de que la llei es sagrada, prou de complir sentències que van contra els drets fonamentals de la societat i prou de considerar que la policia te barra lliure per damunt del bé i el mal, i també prou de banalitzar aquests poders que pretenen fer que el seu relat amagui tot això en benefici de l’ordre.

Això es indefensió total.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.