ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

FRIVOLITATS DE BAIXA VOLADA

La política espanyol va pel camí de la frivolitat permanent i la burla als mateixos ciutadans que no semblen adonar-se de res o de poca cosa en general.

Un especialista en frivolitats i ridículs de l’alçada d’un campanar, es el Ministre d’Exteriors espanyol, Garcia Margallo, el mateix del principat volant per l’espai sideral, o el de plantar la bandera a Gibraltar per damunt de la voluntat dels seus ciutadans. De fet amb la seva lluita contra el procés legitim català, i concretament al diari el Milenio de Mèxic argumentava per desacreditar el procés que el dret a l’autodeterminació no està recollit en cap Constitució Democràtica excepte Etiòpia i dues illes antillanes. La resposta al mateix diari del Conseller Romeva va ser demolidora ja que va desvetllar que la mateixa Constitució mexicana recull aquest dret i el mateix principi ha estat cabdal durant 100 anys.

Crec que es difícil fer més el ridícul, i sembla que l’odi o la falta d’argumentació no es excusa per caure de quatre grapes amb un discurs retòric i usual repetitiu sense parar a contemplar la realitat, que en definitiva es la principal. Ha fet be Romeva de desemmascarar aquest farsant i les seves misèries escampades pel món sense solta ni volta i amb un crèdit cada cop més esgotat.

Per altra banda la Comissió gestora del PSOE lamenta el trencament unilateral de la unitat d’acció, en referència a la decisió ferma del PSC de votar No a Rajoy en la seva investidura, i demana que com no te grup propi ha d’obeir al Comite Federal i apel·la a la sensatesa i historia comuna, així com a la democràcia interna.

Es curiós veure com el trencament unilateral dels representants respecte els seus votants o militants es passa per alt, i en canvi la coherència en aquest sentit es considerada com a tal, apart cal considerar que de moment sobre un 25% dels diputats expressen ja el seu sentit de vot amb el no, per tant sobrepassa Catalunya que ja sabem es l’enemic preferit. Tanmateix barrejar democràcia amb obediència cega i sensatesa quan precisament i sense consultar precisament qui els ha votat o qui sustenta el mateix partit han decidit defenestrar l’antic secretari General i ara aplicar allò que venien “Si tu no hi vas, ells tornen” amb sentit contrari, requereix molt de cinisme.

La frivolitat instal·lada a la política espanyola en majúscules.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.