ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

FERRAN I ICETA: NACIONALISME CASPOS AL PSC

General

Aquests dos personatges, a cada declaració que fan, augmentant la llista de topics contra el dret a decidir en benefici del seu nacionalisme espanyol.

 

 

El Sr. Iceta creu que les preguntes del lehendakari a la població basca no resolen res, divideixen la societat basca, i s’atreveix a  aconsellar als nacionalistes catalans que no segueixin l’exemple per no contaminar el dret a decidir.

 

Quans topics en poques frases d’aquest gran nacionalista espanyol, crec què atrevir-se a dir que la consulta no resol res i divideix, es d’un cinisme espectacular. Ha de saber aquest senyor que en qualsevol democràcia un referèndum sempre resol temes, si mes no l’opinió de la gent sobre el tema esmentat, i en quant a la divisió li diria que cada 4 anys hi ha eleccions i també divideixen a la gent que vota a les diferents opcions,  guanyant la majoria, això es democràcia, li sona.

 

Ja reblant el clau, s’atreveix a donar consells als nacionalistes catalans des d’una òptica com la seva totalment interessada en el manteniment del pensament únic sense dret a diferencies.

 

El Sr. Ferran es segueix superant a si mateix, i torna a desqualificar el nacionalisme català amb comparacions que no reproduiré per no ferir sensibilitats, i acaba dient què el catalanisme social fabrica ciutadania, i el nacionalisme divideix la societat amb un final venut com a feliç, la qual no pot obrir hipòtesis basades en desitjos romàntics , què no son majoritàries i què perjudiquen la nostra llengua i cultura.

 

Ja m’he referit a vostè en algun altre article, però confesso que no para de sorprendrem, la seva demagògia i compromís amb la Espanya unitària, junt amb el rebuig a qualsevol altra opció en el mon, no te límits.

 

L’Unionisme que practica juga amb els conceptes com catalanisme social, nacionalisme i altres subterfugis totalment innocus, però la realitat que nega es l’independentisme, i si no obvia la història cosa que no l’interessa recordar, els fets son els fets per molt que no li agradin, o sigui res de desitjos romàntics, li sona 1714. En quant a la creació d’un estat propí perjudica al que el crea, doni una volta per Europa i veurà que la direcció va totalment en sentit contrari com per lògica no pot ser d’un alta manera. Per últim, el respecte a les majories si consulta les ultimes enquestes tant del CEO com la mes recent de la UOC, veurà que la creació d’un estat propi es majoritària, que això en democràcia vol dir alguna cosa. Crec que si totes les argumentacions son tant pobres com les que ha donat vol dir que en el fons veu que la cosa se li escapa de les mans i es veu a venir el que vostè odia tant, que la gent decideixi lliurement.

 

 

  1. Aquesta gent en l’stablishment mediàtic català tenen barra lliure, totes les animaldes que diuen els surten gratis, fins i tot tenen els seus “palmeros” que els rien les gràcies a canvi d’un bon sou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.