ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

FEIXISME CONTRA EL VIRUS

Finalment Ciudadanos, aquell partit creat contra la llengua catalana i d’ideològia ultra nacionalista contra tot el que sigui Catalunya i no sigui la seva idea donarà suport al gran Govern deien d’esquerres del PSOE i Podemos per donar via lliure a una nova prorroga de l’Estat d’Alarma.

Com ja hem dit algun cop, l’Estat d’alarma ha estat aplicat en diferents estats i segurament es una bona mesura davant la complexitat i repte de la pandèmia i crisi sanitària i economica corresponent, però aquest hauria de ser per una millor coordinació entre totes les administracions,i una guia per tots, deixant que cada territori apliques les mesures adients al seu propi territori amb plena llibertat i facultat de les seves competències. Una obvietat que evidentment seria la més coherent i beneficiosa pel ciutadà.

De fet Arrimadas en el seu discurs ja ha avisat que no vol cap privilegi pels nacionalistes i ells seran els censors. Te gracia, perquè aquesta autèntica jugada donat la irrellevància que Ciudadanos ha recollit de les últimes eleccions i que ha hagut de moldejar el seu discurs per no desapareixer definitivament ja que el seu espai ja es ocupat per VOX i Populars, el fa a un Govern que ja ha decidit concedir una paga de per vida a aquells escamots policials que van actuar el dia 1 d’octubre a Catalunya utilitzant la violència contra la gent gran, joves i població indefensa que simplement volia exercir els seus drets democràtics, el seu gran pecat. Ara medalles i pagues pels botxins violents d’un Estat embogit i sense rumb.

Cal destacar de la part feble del Govern espanyol, Podemos, on per exemple avui hem escoltat dir a Jaume Asens dirigit a Esquerra “més Tardà i menys Torra”, que defineix la deriva d’aquest frau anomenat hereu del 15 M i ara una peça més del regim del 78. De fet Tardà ens adverteix com sempre del diàleg,de fer política i gairebé a renunciar a ser un poble lliure, una mena del pujolista “ara no toca” actualitzat i cal dir que fa vergonya aliena.

Un Govern que utilitza l’Estat d’Alarma per anul·lar les autonomies i exercir tot el poder sense cap tipus de diàleg estaria molt aprop de les claus del feixisme, cosa que encara ho abona més la presència militar en aquesta crisi.

Espero els repúblicans prenguin nota i deixin la mentida i farsa de la Taula de diàleg en un calaix tancat amb pany i clau, altra cosa seria un missatge molt clar que cap vot independentista pot anar a parar a aquesta formació les properes eleccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.