ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

FEIXISME CONTRA DEMOCRÀCIA

La imminent convocatòria de la Consulta per decidir el nostre futur i la organització de la Campanya pel si condiciona aquests missatges furibunds que ens arriben de determinats personatges de l’Estat espanyol i que demostren que allunyats que estem.

Els Ajuntaments catalans s’aboquen a donar suport a la Consulta catalana, es preveu que a finals de setmana uns 700 ja ho hauran fet amb Barcelona al capdavant. Al mateix temps coneixem l’enquesta del CEO que ens diu que prop d’un 75% de la població està d’acord amb un referèndum, un 88 % acceptaria el resultat com no pot ser d’altra manera, i també que un 59% estaria a favor d’un Estat propi.

A l’altre costat gent com la secretaria general del PP De Cospedal considera insà en democràcia que un govern insti a consultar als ciutadans i denuncia agressions als membres del seu partit. La lider d’UPyD encara va més lluny i ens deixa anar que sort que a Catalunya no maten, sinó seria pitjor que lo d’ETA. També el periodista d’ABC i Telemadrid Hermann Terstch crida a que els enèmics de l’Estat siguin jutjats pel seu procés delirant i segrest de milions de catalans.

Com es pot veure, els comentaris van pujant de to, i es justifica pel nerviosisme que els provoca la simple democràcia i la decisió del poble català, alhora que la fermesa en les decisions que com es pot comprovar per les enquestes i pels mateixos plens municipals son inqüestionables i plens de valor. Pel contrari barbaritat i al·lèrgia al vot es inaudit en persones del Govern espanyol, que per reblar el clau en les seva ment malaltissa inventa agressions que malauradament pels seus objectius son fantasies i que sap no es produiran, l’excusa ETA per imposar no els funcionarà. Per altra banda Rosa Diez superant cada setmana els seus registres i desitjant aquesta violència que no arriba, esclar que per ella la simple democràcia ja es violència. Per altra banda Terstch no mereix comentari, més que constatar una afició pels processos judicials delirants preocupant i una imaginació desbordada sempre en la mateixa direcció.

En definitiva, culminem el procés, que la gent decideixi i deixem enrere aquest context de falsa democràcia i règim ranci que mai pot ser el nostre camí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.