ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

FEDERALISME I INDISSOLUBILITAT

Sense categoria
 

Ara es creuen que som rucs, i Rubalcaba es treu del barret un suport al federalisme inexistent espanyol, que ràpidament ha estat desmentit pels Populars, que igual que els socialistes no tenen la més mínima intenció de modificar les sagrades escriptures de la Constitució, i menys per donar alguna cosa als catalans. Fins hi tot els militars espanyols estant nerviosos, i una associació del ram ja amenaça amb judicis sumaríssims al President de la Generalitat amb el mateix llenguatge que durant la Dictadura, ja coses que no evolucionen.

 

Efectivament, militars espanyols exigeixen al govern que aturi la secessió catalana abans d’actuar, entenen l’actitud del president i govern català d’inadmissible, i altra traïció per haver-se doblegat al xantatge dels vots que els han fet els separatistes, i amenacen al millor estil feixista amb judicis militars
per tots. Per altra banda el PP ha deixat en via morta l’oferta de Rubalcaba, i el seu estat federal, dient que defensaran la indissolubilitat de la unitat espanyola, i no estan disposats a tocar la Constitució per cap canvi de model federal, o sigui punt i final al tema. Rubalcaba i la seva aposta fantasma deien que calia posar-se d’acord i mantenir el consens constitucional per reformar un federalisme com l’alemany, acusant als populars de catalanofòbia ,i haver portat aquesta situació que cal evitar.

Realment, totes les pors del qui no es creu el que esta vivint ni amb el pitjor dels seus somnis, i de cop i volta es troba immers en un cop d’efecte que ja no te marxa enrere, i que francament ja no es el nostre problema, ja ens coneixem el seus cants de sirena, els hem patit prou, i la partida arriba a la seva fi. Aquesta associació militar que en qualsevol estat democràtic seria jutjada per feixista i dictatorial, a Espanya es una normalitat i es permet d’insultar a la lliure elecció de la societat, i fer amenaces ridícules sobre judicis sumaríssims, com si el dictador encara fos viu, parlen de traïció, el dret a decidir de la gent, i irresponsables a polítics que simplement i sembla han escoltat el clam del seu poble. Cap concepte democràtic amb un exèrcit espanyol, que en molts llocs encara supura temps passats, ja que ningú l’ha fet evolucionar. Llastima per ells que les seves amenaces ja sonen a ridícules, i totalment fora de lloc a la Unió Europea, no se a qui pretenen fer por. Per altra banda en Rubalcaba aposta perquè som rucs o estúpids segons el cas, i ens vol vendre un federalisme inexistent que ni ell ni el seu grup mai han defensat i que ara a la desesperada es treu del barret, francament credibilitat zero, i sembla que no ha entès res, no hi ha federalistes a Espanya, i tampoc ens interessa federar-nos amb el que ha estat el nostre botxí, seria una bogeria inacceptable, volem ser un estat lliure normal com els altres, res més, no es tant difícil d’entendre, o sigui relació tota, però cadascú a a casa seva. Ens vol convèncer que pot moure la Constitució, i arribar a un sistema com l’alemany, quan sap que es mentida i que mai serà així, ni ganes, tot sigui de pas, aquesta etapa ja ha estat superada. Els populars ens han fet un gran favor, i ràpidament han deixat en un no res aquestes paraules, i treuen la pols al terme de la indissolubilitat nacional, com si fos un càstig diví que hem de patir per sempre més, potser haurien d’entendre que no hi ha res indissoluble en aquests temps, i que la gent te molta més força que tractats semi democràtics com la Constitució espanyola. Fa gracia sentir Rubalcaba acusar als populars precisament de catalanofòbia, quan els socialistes son els reis en aquest aspecte, podem recordar a Guerra, Bono, Chacon, i una llarga llista que han fet de la catalanofòbia la seva manera de guanyar vots espanyols, i el seu model de conducta.

En definitiva, ja no ens escoltarem cants de sirena que no van enlloc, hi ha un procés en marxa i no te aturador, ho podem solucionar amb el seu vistiplau o sense, ells poden triar, però la gallina dels ous d’or marxa per no tornar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.