ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EXEMPLES

Un alcalde que condueix begut i agredeix un policia, uns nens que passen en poc temps de sortir un temps cada dia a nomes anar al Supermercat ara sortir a passejar sense cap especificació i un portaveu polític d’un partit català que reclama la taula bilateral per abans del juny en una nova presa de pel a la societat que teòricament representa.

Aquests son tres exemples del moment que vivim i de l’Estat i la classe política que gaudim, son tres de molts malauradament i que defineixen el tipus de sistema que patim la societat en aquest racó del planeta.

El fins ara alcalde socialista de Badalona, va ser detingut amb estat d’embriaguesa i amb resistència i atac a la polícia, de fet sembla que tothom coneixia els problemes d’addicció del mandatari i ara com es pregunta avui Sala i Martin, se li aplicarà la doctrina Altasasua amb els joves detinguts per baralla en un lloc públic amb forces policials, ja avanço que segur que no, i de fet si es critica a l’alcalde i les decisions judicials pel seu cas, la Guardia Civil et vindrà a detenir a casa com ja ens narrava el Major del cos com a funció principal del mateix. Un sistema podrit per un partit clau en el Règim del 78 i aquesta falsa transició espanyola.

El desgavell de la gestió de Sanchez i el seu Govern amb el Coronavirus deixa un nou tema en forma de la sortida de la nostra canalla al carrer que ja va proposar el Govern català que com sabem no te cap tipus de poder i per tant nomes pot proposar i que Sanchez va aprofitar per vendre com a mesura estrella per seguir la seva campanya personal tant mesquina com sempre, alhora el Consell de Ministres ens deia que nomes sortirien per anar al Supermercat o la Farmàcia i la mateixa nit el Ministre de Sanitat rectificava hi afegia el passeig sense cap especificació. Un nou exemple de la nul·la gestió de la crisi sanitària i social d’un Govern mediocre i manipulador.

El tercer exemple trobem el portaveu d’Esquerra a Madrid Gabriel Rufian tornant a posar la Taula de Diàleg en primer pla, quan sap perfectament de l’engany de la mateixa i la inutilitat d’aquesta. Es un nou insult a una societat que no es mereix aquests personatges ni els partits que li donin suport ja que no els haurien de representar com s’esforcen a demostrar dia rere dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.