ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EXEMPLE RIVERA

El despatx d’advocats on treballava Albert Rivera finalment l’ha acomiadat per la seva baixa productivitat. Trobem un bon exemple d’aquest personatge mediocre que ha passat de viure de la política a la dura realitat.

Martinez-Echevarria titlla Rivera de becari de la Caixa sense experiència, un rendiment molt baix i una productivitat de nivells preocupants, molt per sota del que seria raonable. De fet l’entesa ha acabat en punxa, ja que Rivera demana part del salari que tenien pactat fins al 2025 desprès d’escoltar com se li deia que la seva curta experiència juridica nomes era contrastada per 2 anys de becari a la Caixa i això era del tot insuficient.

Aquest personatge mediocre, va treure el cap en un context determinat a l’Estat disfressat d’aire fresc i modernitat a la política espanyola amb Ciudadanos i com artefacte artificial del sistema per lluitar amb odi contra la llengua catalana i posteriorment contra tot allò que feia tuf a Catalunya i sobretot a la llibertat de la gent a questionar la relació amb Espanya democràticament. Una arma de l’Estat per desactivar el procès i amb el suport de les el·lits espanyoles. Un cop aconseguit l’efecte mediatic buscat, el seu ego el va portar a pensar que podia arribar més lluny i va fer el salt a Madrid on es va veure clarament que era una opció més de la dreta rància espanyola i que si bé al principi els seus vots com a grup amb una força rellevant va ser atractiva. El mateix sistema el va donar per amortitzat per donar pas a VOX i a la dret espanyola de sempre en forma dels Populars i aquells suports que el van alçar el van deixar a l’estacada i els resultats van anar ràpidament a la baixa i la irrellevància actual amb fase de desaparició es l’exemple més clar.

La seva retirada pel seu trist paper a les eleccions espanyoles, era cantada. De totes maneres el seu ego crec que el va portar a pensar a treballar a l’empresa privada com a plataforma novament per entrar a la política amb un altra formació, però ja hem vist que la mediocritat de currículum i suposo altre cop el seu ego l’ha portat a no superar la prova del món real que es basa en resultats que sembla ni ha volgut ni ha portat en aquest despatx amb la seva experiència mínima.

No hi ha dubte que les portes giratòries de molts personatges mediocres a les empreses de l’IBEX no han estat per ell i la dura realitat l’ha superat.

Es l’exemple Rivera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.