ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EVIDÈNCIA EUROPEA

La decisió de Bélgica per tombar l’euroordre espanyola contra els consellers Comin, Puig i Serret per defecte de forma es un clatellot descomunal a la Injusticia espanyola i en particular un incompetent com el Jutge Llarena.

De fet, aquesta decisió es la més dolorosa possible per una justícia espanyola que evidentment poc ha evolucionat des de l’àntic règim i que conserva tots aquells tics que fan que simplement no sigui justícia i si tingui molt d’arbitraria i al servei de determinades causes. No ser capaç de poder formalitzar una euroordre amb correcció es greu, i més quan ja va ser avisat per esmenar l’errada. Denota el nivell professional del jutge i segurament un cop a la seva prepotència i falta de rigor alhora de jutjar un cas on nomes els seus desitjos i ideals polítics que coincideixen amb els del poder de l’Estat son les guies del mateix i per conseqüent un frau amb tota regla.

Els empresonaments dels nostres presos polítics, sense prèviament haver fonamentat uns delictes amb proves es una aberració jurídica, els defectes i anormalitats dins la instrucció son constants i nomes moguts per aquesta fatxenderia i tarannà d’imposició espanyol ( em poden dir xenòfob i ja aviso jo no em penso disculpar) ha topat amb la realitat fora de les nostres fronteres i amb Estats autènticament democràtics i on els poders de l’Estat son separats i les proves i la llei no es arbitraria.

La reacció, enlloc de morir-se de vergonya, encara ha estat acusar la justícia belga de no col·laborar amb l’espanyola, en un acte més que demostra que es pensen que tot el món gira al seu voltant, quan de fet son un Estat que cada cop més es vist com una anomalia dins la Unió Europea i amb nul respecte als drets dels seus ciutadans.

El poder executiu i el sistema de partits no es queda enrere, i ahir veiem com el líder del socialisme espanyol amb les seves afirmacions deixava clar que no hi ha rebel·lió i es quedava tant ample sense moure un dit pels empresonats, i alhora proposava canviar el codi penal per adequar-lo al cas català i poder així culpabilitzar als catalans. Aquest es el nivell nul democràtic espanyol. Suposo que el següent pas ja serà marcar la porta amb una creu groga de qui cregui amb la independència a l’estil de règims que no vull recordar.

Aquesta es la nul·la democràcia, basada en l’odi a les idees i a un poble en particular tractat com una colonia sota la capa democràtica que la evidència europea ha deixat en res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.