ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ESTAT DE SETGE

Avui fa un any del 20 de setembre on l’Estat va passar per sobre de qualsevol línia vermella democràtica i va ocupar les nostres institucions amb les seves violentes forces policials per impedir la democràcia i fer enrere la voluntat de la ciutadania que aquest cop si va fer seva la frase “els carrers sempre seran nostres”.

De fet aquests fets sense precedents en un teoric estat democràtic, son la base de la imputació dels Jordis, segrestats per l’Estat ja fa gairebé un any i obviant els fets, les imatges i qualsevol indici real del seu comportament aquell dia, que va ser pacífic i en tot moment d’ajuda a la policia espanyola per poder contenir el poble que veia astorat com eren ocupades les seves institucions, amb detinguts sense garanties i fins hi tot amb una pretesa entrada a la seu d’un partit polític sense permís judicial que va ser avortada també gràcies a la gent.

La vergonya dels Jordis marca clarament un Estat antidemocràtic i repressor sense mesures que començant pel seu Cap d’Estat fins l’última estructura de poder viu marcat per un règim que mai va morir i que segueix dictant les normes en aquest territori.

Coincidint amb aquests fets sabem els correus enviats en el xat oficial per molts dels jutge espanyols i les seves opinions contra el procés independentista i ja avançant delictes a imputar i un odi sense precedents amb una mentida que ja va començar a ser a ser construida sense miraments. Un seguit de correus que destil·len aquest nacionalisme ranci i contra Catalunya sense miraments en un col·lectiu teòricament imparcial i que ha d’impartir justícia sense ideologia previa.

Tot un escàndol de grans proporcions, que fa veure la farsa del procés judicial i l’indefensió de la ciutadania atacada en els seus drets i en mans d’uns ultres sense escrúpols tacats per un sistema que com deia no ha avançat i segueix amb els tencacles de la dictadura incorporats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.