ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ESTAFA A LA SOCIETAT

Aquest acte de pretesa transparència de l’Església Catòlica per retornar bens adquirits per la immatriculació basada en una llei hipotecaria franquista, es simplement una nova farsa d’una organització protegida pel mateix Estat i que gaudeix d’uns privilegis que cap altre organització pot somiar.

El Govern espanyol i l’Església han arribat a un acord pel retorn d’un miler de béns que no li pertanyen i apropiats per la llei del Govern de Jose Maria Aznar. Catalunya ha fet els càlculs amb un total de 3722 finques apropiades, una xifra molt diferent i que contempla les apropiades durant la Dictadura. Espais de culte, però també terrenys, garatges, edificis, palaus o places públiques per exemple.

Unió de Pagesos fa anys que reclama aquestes apropiacions i calcula unes 8 mil propietats robades per l’Esglèsia d’amagat i ara pretesament amb aquest petit retorn deixar el tema acabat. de la immatriculació és el registre d’un bé immoble per primera vegada

La immatriculació és el registre d’un bé immoble per primera vegada. Per obra de la llei franquista ho podia fer encara que no en tingués cap títol de propietat i ho facultava la mateixa esglèsia com si fos un notari culminant el robatori.

Tot molt fosc, com podem comprovar, cosa normal en aquesta organització anomenada Esglèsia Catòlica que de bracet del Dictador va poder fe i desfer com va voler, amb llicència per la pederastia, per eliminar els enemics de la mateixa i enriquiment amb aquesta mena de xarxa criminal protegida pel règim. El que sobta, es que un cop i teoricament mort el règim, aquests privilegis hagin estat igual que el franquisme intocables i deixant les víctimes totalment culpabilitzades i indefenses. Aquest miratge anomenat Transició democràtica dirigit pel mateix règim i com en molts altres afers va deixar els privilegis d’aquesta xacra, encara que segons la llei es un Estat laic, però en la realitat la subvenció per llei obligada per l’Estat segueix, i el tuf de feixisme del seus dirigents no son motius per investigar les moltes actituds delictives o criminals davant la societat.

Aquest robatori de bens permesos pel règim, dona idea del poder atorgat i de com el van utilitzar pels seus bens. Evidentment no dic que dins la organització no hi hagi gent admirable, aquest seria un altre tema, però com institució, cap amb les mateixes caràcteristiques seguiria en plena llibertat i apart de la resta de mortals amb total impunitat permesa que incomprensiblement una bona part de la societat encara excusa fruit de la violència mental que va estar i estar sotmesa en aquest aspecte, un punt clau per mantenir aquesta organització pels segles dels segles com un lobby de poder de grans dimensions al planeta.

Una estafa a la societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.