ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ESPECTACLE A MADRID

Ahir vam poder escoltar la resposta d’un Pedro Sanchez a les preguntes de Rufian amb demagògia total deixant ben clar un cop més que si la Generalitat no obeia l’Estatut i la Constitució aplicaria l’article 155 i apart va deixar el conflicte resumint una comunitat rica contra les pobres i que l’avaricia la feia voler no compartir res, o sigui un conflicte de diners exclusivament.

No calia aquesta prova, però es una més per veure la nul·la diferència entre l’anomenada dreta espanyola i aquesta anomenada esquerra. Son dues gotes bessones que utilitzen Catalunya com un arma electoral i sempre sent l’ase dels cops sense contemplacions. Nul·la voluntat democràtica i imposició i receptes de l’antic règim com aliats per no escoltar la ciutadania. Arribats aquest punt les properes eleccions espanyoles serien una gran oportunitat perquè els nostres partits optessin per la dignitat de no participar d’aquest sainet que sempre ens te reservat el mateix paper i que algun sembla els agrada fent el joc i intentant blanquejar la tossuda realitat de ser els paries de la cambra i l’exigéncia d’obeir cegament qualsevol llei o mandat judicial per injust que sigui i sense la possibilitat de canviar-lo.

Es aquí on els nostres partits si no es comportessin com una part més del sistema haurien de dir prou i posar la mentalitat democràtica i els mandats de la ciutadania davant dels seus interessos de partit. Malauradament no passarà, com tampoc espero cap reacció contundent a la sentència més enllà de quatre declaracions, cosa que posarà en evidència que el problema no es Espanya, que no canviarà i ja sabem com actua, el problema es nostre i els nostres partit i una classe dirigent poruga i interessada amb les seves cadires fugint de les seves responsabilitats.

No vull ni pensar com insistiran ara amb campanya electoral espanyola amb uns mantras que fan riure per no plorar i la importància de la seva presència per defensar la ciutadania catalana. Tot plegat molt trist i deixant clar que nomes la ciutadania pot revertir la situació encara que els lideratges hagin desaparegut.

Espectacle a Madrid avalat pels nostres partits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.