ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ESPANYA ENS ROBA

Recordeu aquest lema que tants cops hem escoltat i que degut a l’aparell de propaganda de l’Estat ara sembla tabu i han aconseguit esborrar dels que ho denunciaven com si fos una mentida i una incorrecció de quatre fanàtics.

Ves per on, era veritat, el deficit fiscal que any rere any pateix el nostre país, no es una casualitat aillada, es habitual i sense possibilitat de canvi, alhora si hi sumem tots els incompliments en forma de d’inversions de tot tipus i especialment el no compliment d’una llei orgànica anomenada Estatut i que ens deia que durant 7 anys rebrien un import en inversions que mai ha estat acomplert. Això entre d’altres coses ens fa dir clarament, si, Espanya ens roba.

Per si fos poc, ara sabem el perquè del desplegament de l’exèrcit i Guàrdia Civil pel territori per lluitar contra una crisi sanitària, en una decisió sorprenent i més propia de dictadures sense miraments per controlar la població que democràcies d’un primer món que no sembla hagin adoptat aquesta decisió. Ara sabem que el material sanitàri per la Generalitat de Catalunya ha estat confiscat en part i enviat a Madrid per aquestes forces i subratlla un altres cop aquest Espanya ens roba, en unes accions totalment fora de lloc i que sembla ens segueix dient que som ciutadans que no importem i que igual que les mesures neguen el tancament que demana el nostre Govern amb l’excusa que no es qüestió de territoris, i que ens en sortirem junts, segueixen en la mateixa línia.

Les accions d’aquests lladres de guant blanc i amb llicència per matar es una realitat que augmenta l’esperpent de les decisions estatals i el greuge amb Catalunya jugant amb la nostra salut sense contemplacions com han demostrat sempre.

Nomes ens queda l’esperança que si en sortim d’això, la població entendrà que no podem restar un segon més sotmesos a un Estat paranoic i fanàtic al qual no importem, a no ser que sigui pel saqueig constant i el robatori consentit.

Espanya ens roba.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.