ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ES PROU CLAR

Avui fa 3 anys del dia que ens vam autodeterminar i decidits molts vam fer tot el que estava a les nostres mans somiant un futur promés. Ara sabem que mai van tenir cap intenció d’implementar el resultat, i encara menys de preparar res per començar un nou Estat. El desencís encara es fort, les ferides físiques es curen, bé malauradament no totes, però les del cor queden per sempre, i en aquest cas adjunto l’Article 4 de la Llei que donava cobertura al Referèndum i em pregunto quina part no han entés de la mateixa.

Crec que es prou clara.

LLEI DEL REFERÈNDUM DE CATALUNYA 2017

TÍTOL III. Del referèndum d’autodeterminació

Article 4
1. Es convoca la ciutadania de Catalunya a decidir el futur polític de Catalunya mitjançant la celebració del referèndum en els termes que es detallen.

2. La pregunta que es formularà en el referèndum serà: “Voleu que Catalunya sigui un estat independent en forma de república?”

3. El resultat del referèndum tindrà caràcter vinculant.

4. Si en el recompte dels vots vàlidament emesos n’hi ha més d’afirmatius que de negatius, el resultat implica la independència de Catalunya. A aquest efecte el Parlament de Catalunya dins els dos dies següents a la proclamació dels resultats per part de la Sindicatura electoral celebrarà una sessió ordinària per a efectuar la declaració formal de la independència de Catalunya, els seus efectes i acordar l’inici del procés constituent.

5. Si en el recompte dels vots vàlidament emesos n’hi ha més de negatius que d’afirmatius, el resultat implica la convocatòria immediata d’unes eleccions autonòmiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.