ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ES CASTA MONEDERO?

Dit ras i curt, cada cop estic més fart d’aquesta espècie de superioritat moral que exhibeixen part de l’esquerra, i d’aquells que la seva única obsessió es guanyar unes Eleccions per fer fora el que consideren dreta o casta o com li vulguin dir, i de pas per cert deixar la independència en un racó ben amagada i soterrada, no fos cas que tornes a ser l’eix central i punt indispensable i transversal per poder fer un país nou.

El cas del número 3 de Podemos, Juan Carlos Monedero, es un clar exemple. Ara ens diuen ha fet una declaració complementària per pagar el que devia. Això evidentment no el fa menys culpable, és més, si no hagués estat descobert segurament no l’haguès feta mai. Ara bé, el tractament que n’ha fet de l’assumpte alguns mitjans afins i aquesta esquerra que abans esmentava es molt diferent per exemple del tractament que ha rebut tot un president de la Generalitat com en Jordi Pujol o l’actual Artur Mas com comprovarem avui a la seva compareixença a la Comissió Pujol al Parlament.

En Monedero, es evident que ha estat un blanc perfecte per la premsa contraria a aquest moviment que amenaça el bipartidisme espanyol de sempre, però no ho es menys que la seva actitud desafiant i victimista per la seva persecució, ara amb el gest tributari ha quedat clar i ben clar que no era aigua neta, i estafava a Hisenda o sigui a tots en general. Curiosament el silenci i encara la complicitat ha estat les reaccions que hem sentit, i alguns encara fent-se l’ofes, tot per tapar les vergonyes del que ells anomenarien també casta, o potser no, ja que es veu que el terme es selectiu.

Les reaccions amb el Preaident Pujol, sense ser cap excusa han estat ben diferents i pràcticament l’han acusat de crims contra la humanitat quan encara més enllà de la seva confessió no hi ha més proves reals per acusar-lo de mil i una coses, altra cosa serien els seus fills. Avui també veurem com el President Mas, gràcies a la gentilesa d’Esquerra, sempre mirant per la bona salut del procés, també s’haura de defensar de mil i una acusacions, segurament moltes d’elles sense cap base que les sustenti, però amb un objectiu ben clar, intentar enfonsar l’enèmic polític costi el que costi, i de pas com deia deixar la nostra independència en un calaix. Sanchez Camacho, Iceta, Rivera i Herrera esmolaran les seves eines per fer realitat l’únic objectiu que els interessa.

Cal denunciar tanta falsedat i hipocresia, per allunyar-nos a tota la bona gent que s’ha mobilitzat per una causa que res te a veure amb castes, esquerres, dretes o victòries electorals.

  1. Jo crec que la nostra causa sí que té a veure amb la superació d’això que popularment diem “casta”. Que qui n’hagi fet bandera és aquest invent de Podemos (anti-tot, pro-res, ni dreta ni esquerra sinó tot el contrari) no obsta perquè el sobiranisme tingui clar que el resultat final de la seva lluita sigui un estat sense un grup privilegiat econòmicament i judicialment (que això és la casta).

    1. Hola Jordi, si, volem un país nou perquè sigui millor en tots els aspectes, no hi ha dubte. Entre les millores, la regeneració democràtica. lluita contra la corrupció i un sistema transperent. De totes maneres crec que no podem caure en el parany de caure amb el tema casta per desviar l’atenció del procés i impedir que finalment hi arribem.
      Salutacions
      Albert Cortés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.