ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ENGANY RERE ENGANY

El PSC fent gala del seu nacionalisme espanyol sense aturador ha preparat una bateria de preguntes per la Consellera Budó i unes declaracions de la mateixa venin a dir que en una Catalunya independent la gestió del Coronavirus hagués estat molt millor que la situació actual.

Cal considerar que la Consellera es posa a la boca una Catalunya independent quan forma part d’un Govern que va acceptar el 155 sense discussió, que ha acatat totes les decisions preses a Madrid els últims 2 anys siguin les que siguin i que fa 2 anys van incomplir les pròpies lleis del Parlament i sobretot la sobirania de la societat catalana no fent efectiu el resultat del referèndum català i deixant una repressió atroç de l’Estat que ha comportat el patiment que tots coneixem i que no sembla tingui un final.

Per tant, cinisme per part de la Consellera pel broc gros i amb falta de respecte al poble que es va quedar com es sol dir “amb cara de tonto” i amb l’engany per bandera, fins hi tot l’excusa dels morts al carrer ara ha quedat demostrat que no han importat gaire alhora de defensar unes mesures i atacar unes altres que provocarien molts més morts i alhora obeir les segones. Per tant credibilitat zero.

Per part del PSC, que dir dels Iceta, Granados i altres dirigents que cofois amb el seu odi a tot alló que sigui la sobirania catalana per molt que el poble li demani i sempre disposats a donar un cop de mà al règim del 78 encara que vagi clarament contra els interessos de tot. Ara toca fer-se l’ofès per unes paraules que si canviem independent per simplement una gestió des del territori, ja aviso que també hi estarien en contra , seria el més normal del món i el més racional com per exemple ha demostrat Alemanya. Una gestió de proximitat sempre es més acurada i coneix millor les necessitats i territori en general aplicant les mesures corresponents que no tenen perquè ser iguals que un altre territori amb un context diferent on les solucions per força haurien de ser diferents.

El pitjor d’un Estat autoritari i hereu de la Dictadura com aquest on la societat es una nosa a controlar, es que quan es juga amb la vida de les persones també aplica les mateixes receptes que les que l’emboliquen amb la bandera per damunt de tot, cosa que el PSC sempre subscriurà.

Un engany rere engany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.