ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ENGANY RERE ENGANY

Aquest dissabte a la nit veien el programa FAQS de TV3 amb la Consellera Verges de convidada, vam escoltar la pregunta de la periodista Ana Guerra, bé periodista seria un insult a la professió, més aviat un personatge del règim espanyol plena d’odi a Catalunya i on l`ètica simplement es un record del passat i la mentida la nova ètica present.

Com deia i en la seva línia, amb una pregunta format discurs de l’odi com sempre i amanit de mentides per justificar els seus arguments intencionats. De fet va qualificar el Doctor Oriol Mitjà sense esmentar-lo de Doctor House i afirmant que no era epidemiòleg.

De fet el primer es un clar menyspreu i manera d’atacar aquest Doctor sense solta ni volta, la segona es clarament un mentida ja que la quantitat de reconeixements internacionals, treballa publicats i feina lloada d’investigació a Papua Nova Guinea amb grans resultats posats en gran valor per l’OMS segurament no son dades importants per escampar el verí de Guerra.

De fet desacreditada com sempre aquest personatge mesquí i que no hauria de gaudir de presència en una televisió pública que com a tal ha de basar la seva programació en un codi ètic i una pulcritud en les afirmacions i sobretot en el que anomenem “fake news” malauradament tant de moda, i una conseqüència més d’aquesta deriva catalana des de l’aplicació del 155.

El que segurament em sap més greu es la resposta de la Consellera, que va fer referència a part de la llarga pregunta però no va tenir ni uns segons per defensar el Doctor, recordo assessor de la Generalitat i autor d’un treball de referència sobre el desconfinament i sobretot desmentir la mentida sense pal·liatius. La resposta, oblit i silenci.

El fet de que el càrrec d’assessor i encarrec d’informes va ser directament fet pel President Torra recordo d’un partit diferent al de Vergés crec que es un punt més d’aquesta deriva dels nostres partits que pot arribar fins aquests límits i que com sempre he dit això no ens pot portar enlloc.

La societat no s’ho mereix, i amb la lluita entre partits i oblidant el perquè van ser escollits representants de la nostra societat no podem arribar a cap objectiu compartit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.