ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ELS PREJUDICIS DE ZAPATERO

Que un president espanyol com Zapatero, vingui a Catalunya ha donar lliçons fa llàstima, encara més si les acusacions que llença a l’aire no tenen cap fonament i nomes busquen quedar entre les ments de les persones de bona fe i així escampar una gran mentida amb total impunitat.

Ell, es el mateix que va dir “Apoyare el Estatuto que salga del Parlamento de Catalunya”, ho dic pels fràgils de memòria. Recordeu que va passar, doncs que no nomes no hi va donar suport, sinó que va ser un dels principals artífexs conjuntament amb el seu partit per deixar-lo en paper fumat i raspallar-lo sense compassió. Ara en referència a la candidata Susana Diaz, acusa a Catalunya de gaudir de prejudicis per ser dona i andalusa, o sigui recorrent al seu origen que també ens comenta va passar amb Carme Chacon i la seva catalanitat. Per reblar el clau justifica el seu suport a la investidura de Rajoy per responsabilitat i no poder sumar.

Cal tenir molt de cinisme per dir el que es diu sense saber valorar les conseqüències i l’ètica de l’engany permanent amb el tot s’hi val. Susana Diaz es la mateixa que ens acusa de voler trencar Espanya i de quedar-nos els diners dels andalusos entre d’altres acusacions. Ho recorda això Zapatero, suposo que per ell la catalanofòbia constant de la candidata no deu ser cap raó pel seu poc suport a Catalunya i cal recorrer a motius sense arguments.

Francament, li diria que a Catalunya tenim tants prejudicis que hem tingut un president, com en Montilla, d’origen cordobés sense cap problema, no recordo un president català a Espanya per cert, i que moltes dones com Ada Colau a la capital catalana, o Núria Parlon per posar dos exemples son alcaldesses sense cap problema. Segurament tampoc li interessen aquestes dades. Ja que el que importa es escampar una mentida al preu que sigui.

Parlar de la catalanitat de Chacon, quan ella mateixa va amagar el seu origen per poder disputar la secretaria general del PSOE, un altra dada que segurament no li interessa i que explica qui te els prejudicis.

En definitiva, un president espanyol sense cap tipus de credibilitat, amb la missió d’escampar mentides per crear opinió favorable als seus interessos en el partit. Com deia al principi, un baix nivell per una democràcia de baixa qualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.