ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ELS ENEMICS DE CATALUNYA NO DESCANSAN MAI

Sense categoria

Hi ha una sèrie de persones i entitats que compulsivament actuen contra tot allò que vol diferenciar Catalunya de l’estat espanyol, o què simplement es un avenç en qualsevol terreny, ara tenim dos exemples recents, en Joan Rangel, delegat del govern espanyol a Catalunya, i els sindicats majoritaris UGT  i CCOO sempre contraris als nostres interessos.

El delegat espanyol, tal i com va fer amb les consultes populars, i amb el seu odi natural a qualsevol diferencia catalana, ja ha anunciat que farà un informe jurídic per argumentar que els nous criteris per l’empadronament de Vic no s’ajusten al dret, i ha criticat aplicar ara nous mètodes, quan la immigració va de baixa.  Al mateix temps i com no podia ser d’un altra manera obeint la veu de l’amo, en aquest cas les ordres del PSOE des de Madrid, la executiva del PSOE-C ja ha donat ordre als seus regidors a l’Ajuntament de Vic per no donar suport a aquestes modificacions, amb una demagògia total, i què si la dignitat d’aquests regidors fos normal, simplement haurien de desobeir o dimitir dels seus càrrecs per titelles.

 

Per la seva banda CCOO i UGT ja han mostrat la seva oposició a la nova llei del Cinema aprovada pel govern català, manifestada per la signatura del document conjunt amb el Gremi d’empresaris del cinema de Catalunya, on es demana reduir el doblatge al català del 50 % de la llei a un miserable 8 %, amb l’excusa de la defensa de llocs de treball, per un suposat augment de la crisi i tancament de sales, per la mesura de tenir mes oferta en català, què es veu fa fugir els possibles clients, i per suposat no contemplen la dinamització del sector del doblatge.

Realment aquest personatge esperpèntic i al servei dels interessos espanyols, i contrari als nostres interessos, anomenat Joan Rangel, es un exemple perfecte d’odi visceral i ridícul sense fronteres, ja el va fer amb el tema de les consultes populars, on finalment s’ha vist que no hi havia cap problema amb la cessió de locals municipals per fer-les possibles, com no podia ser d’altra manera, i ara en un tema on la major part de forces politiques representades a l’ajuntament estant d’acord, crec que se’n diu democràcia, s’apunta als arguments demagògics de l’estat, per seguir fomentant la immigració explotada i sense control, sense cap mesura.

 

Realment els sindicats espanyols, ja sabem que nomes serveixen als interessos espanyols i els seus partits afins, i deixen en un segon pla la seva defensa del treballador, ara ens contemplen el català que tothom entén, i què amb estudis recents es demostra que la ciutadania agrairà revisar la manca d’oferta en la nostra llengua, es un gran problema amb excuses de mal pagador, i sense cap rubor d’anar contra la nostra cultura, i contra la normalització d’un sector que ho demana a crits. Ja ho van fer el dia de la gran manifestació pel dret a decidir sobre les nostres infraestructures amb el desgavell de rodalies de fons, i on no hi van donar suport, donant l’esquena al seus usuaris, la majoria treballadors.

 

En definitiva dos bons exemples de la gent que actua a Catalunya amb uns objectius molt clars, i què no se n’amaguen pas.

 

 

 

 

 

 

  1. Els països colonitzats tenen un regitzell de persones, sempre a sou, a un bon sou, que s’encarreguen de torpedinar des de dintre qualsevol avenç nacional, sempre ha estat així, i continuarà, i a més escanyament econòmic més n’hi haurà, cal arribar a final de mes.
    França n’era plena de filonazis entre el 1940 i el 1945, Catalunya no n’és cap excepció, És lo que jo anomeno el negoci de l’unionisme, centenars de col.laboracionistes, tenen diferents difreses, alliberats sindicals, presidents de patronals, diputats i alcaldes del PSOE-c, periodistes, liders d’opinió, catedràtics d’universitats, càrrecs de confiança, intel.lectuals pseudoespanyolistes-franquistes, és una teranyina bastida des de fa més de 300 anys. A tots els uneix un sou, a càrrec d’Espanya.
    Però fixa’t una cosa, mira que són molts i molts, però els fills de puta encara no han pogut acabar amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.