ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ELS AVALS D?ERC

General

Ja s’ha produït l’entrega de signatures per part dels quatre corrents què lluitaran per capitanejar la nau del partit.

 

La primera fase del procés s’ha acabat, i sembla que el primer entrebanc de la direcció del partit amb una norma feta per eliminar possibles candidats renovadors ha fracassat.

 

Les quatre candidatures han presentat avals sobrats per ser candidats, en primer lloc la candidatura oficial, amb l’aparell del partit al darrere, d’en Puigcercos es el què mes n’ha presentat, l’altra sector oficial de Carod torna a treure un conill del barret, i nomes presenta les signatures necessàries renunciant a unes 700 mes que guarda per la seva confidencialitat i denunciant un possible mal us, fet molt greu en un partit democràtic i que cas de que fos cert, la sospita es tindria que basar en fets contrastats o estaríem davant un frau per coacció en tota regla.

 

Tanmateix, les candidatures renovadores, Reagrupament i Esquerra Independentista han presentat en el cas de Carretero i d’Uriel Bertran prop del miler de signatures, què representa un gran impuls per aquestes candidatures que volen donar un tomb al partit.

 

Ara toca explicar el projecte fins al 7 de juny on hi haurà les votacions, i el 14 de juny on s’aprovarà el full de ruta d’ERC a partir d’ara.

 

Els militants tenen la paraula amb una decisió personal i secreta, on les pressions i possibles malifetes de l’aparell no valdran pel dia dels comicis.

 

Es pot escollir entre les dos candidatures oficials, on es volen canviar coses sense canviar res, o sigui, res de marxar del govern, seguir fent de crossa socialista, i anar perdent credibilitat en cada tema que es posa damunt la taula, com en el famós transvasament, o per el contrari les candidatures renovadores on es vol tornar a aquelles mans netes i lliures d’abans del tripartit, executant un full de ruta cap al dret a decidir sense complexos, i posar-lo com a pal de paller de qualsevol entesa amb una altra partit, sense embuts i per damunt de quotes de poder i tàctiques mesquines què desvirtuen el missatge, i fan fugir els votants desil·lusionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.