ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

ELECCIONS NO NORMALS

Avui veiem com les forces policials van al Museu de Lleida per perpetrar un espoli aprofitant el 155 i amb les autoritzacions que en aquest cas contradiuen qualsevol norma, primer de conservació de les mateixes, segon de recursos judicials pendents i tercer d’un cas de simple humiliació a Catalunya per part del sistema espanyol sense fre.

Alhora veiem el cinisme de l’Alcalde de Lleida que ha estat xiulat amb la seva presència al Museu, ja que es un col·laborador d’aquesta aberració com a garant del 155, i on sap perfectament que hi entra tot sense poder al·legar ignorància i prendre a la població per estúpida. Ens mereixem i els lleidatans no es mereixen representants indignes com aquest al capdavant.

Aquest es nomes un dels exemples del 155 i el que representa per les institucions catalanes. En aquest context on el tripartit nacional espanyol fa i desfà i obviant la realitat considera normals aquestes eleccions amb presos polítics, candidats a la presó, candidats a l’exili i una Catalunya intervinguda totalment economicament i socialment.

Davant d’això nomes tenim una sortida de dignitat, la victòria dels 3 partits independentistes per revertir aquesta situació de cara a fora i de cara endins, assumint amb aquestes eleccions il·legitimes la validació per fer front a l’Estat i implementar la República i poder presentar internacionalment un nou aval en forma de vots que per Espanya sabem que no es cap garantia, ja que no ha certificat com seria normal en qualsevol democràcia que una victòria seria corresposa amb la seva aplicació lògica, cosa que en l’altre bloc no te cap mena de dubte.

En aquest context, demanaria que es deixes d’equivocar els atacs i afirmar que si guanya un serà per assumir la presidència el seu candidat i l’altra el seu, o si la unilateralitat es rebutjada o altres temes que nomes poden que allunyar els representants dels seus votants. Crec que l’objectiu d’una victòria que no han volgut sigui conjunta i per tant sense cap opció a un altre partit de poder guanyar les eleccions, es garantir aquesta unitat posterior i reivindicar el Govern i president legitim com no pot ser d’altra manera i que posteriorment ja es veurà com es pot implementar, però en qualsevol cas no renúnciar, ja que en aquest cas donarem total legitimitat al 155 i assumirem una normalitat d’unes eleccions que no son normals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.