ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL TEMA PRIORITARI

Segons Miquel Iceta, desprès d’aquesta crisi, el procés no ha de ser el tema prioritari, i si escoltem un historic del socialisme espanyol com Felipe Gonzalez diu que el virus del nacionalisme es més perillós que el Coronavirus.

De fet aquestes declaracions nomes fan que confirmar el que ja sabem, la nul·la capacitat democràtica d’aquests personatges i un nacionalisme espanyol autoritari i malaltis que els envaeix sense fre en contra de la mateixa societat que vol decidir per si mateixa i no pel que vulguin aquests personatges miserables.

Aquest autèntic vividor de la política sense més ofici ni benefici del socialisme català continua amb el seu cinisme sense límits, i la seva manera de ser responsable amb la crisi humanitaria del terrible virus, es aprofitar-lo per atacar el Govern de la Generalitat que simplement defensa els criteris dels gran científics que tenim a Catalunya i que poden salvar moltes vides. Aquesta no es la seva prioritat, es atacar en el present i pensant més enllà intentar treure rèdit de la crisi deixant el procés cap a la independència en via morta com si hagués estat un caprici o un malson sense rumb.

De fet, escoltant també Gonzalez i la seva qualificació com a virus del nacionalisme en una referència clara cap a Catalunya i que suposo preveu immunitat quan es tracta del nacionalisme feixista espanyol que l’envolta pels quatre costats com ha demostrat sobradament.

El tema prioritari un cop superada la pandèmia i amb més urgència que mai ha de ser precisament culminar aquest procés cap a la República que vam interrompre ara fa dos anys i amb arguments encara més reforçats amb la gestió espanyola de la crisi sanitària i el seu comportament amb el Govern català, amb la cirereta ara amb clau de futur d’aquesta reedició dels pactes del franquisme amb un lema ja de per si que recorda aquella una “Grande y libre”, el “Lo pararemos unidos”. No han evolucionat i mostran les seves cartes que els marca davant tot el món.

Hi tant que si que es un tema prioritari, urgent i jo diria vital. Calen eleccions i un full de ruta conjunt amb la societat per culminar-lo sense partidismes ni més excuses, ja no es qüestió de banderes, les nostres vides com hem vist també estan en joc i amb això no s’hi pot jugar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.