ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL SOCIALISME DE FIRETA

Aquest cap de setmana amb el Congrés del PSOE ha quedat constatat, crec que ja no calia, però per si algú tenia algun dubte que aquest partit amb la paraula progressista sempre a la boca s’ha posicionat al costat dels que volen lluitar contra la democràcia i la sobirania popular exercida com a tal. Un ancorament al passat que no canvia encara que les cares es renovin. El sistema els te perfectament identificats i no han evolucionat.

Per un costat tenim Alfonso Guerra, aquell que estava molt content dient que s’havien passat pel ribot l’Estatut català i que ara acusa de cop d’estat el referèndum català i de franquistes els dirigents nacionalistes i demana l’aplicació del 155 per avortar aquests fets. Per altra banda les peticions esperpèntiques com a nació cultural del PSC i la frase de que Espanya no es anticatalana i que estima Catalunya de Pedro Sanchez marquen el Congrès d’aquest partit pel que fa a Catalunya.

Pel que fa Alfonso Guerra, sobren les paraules, s’ha comportat com un feixista des de la suposada recuperació de la democràcia, el seu pas pel Govern espanyol, les seves paraules per Catalunya i aquest odi que traspua quan en parla i ara acusant com fa la dreta més rancia, per cert que ell podria representar amb honor. Acusa de cop d’estat i es posa a la boca el franquisme, li ha faltat el nazisme per completar el cercle i acabar de desvirtuar completament un procés democràtic que se li fa feixuc. Demana la suspensió autonòmica per evitar el lliure exercici de la gent i la seva responsabilitat de decisió amb el seu vot. Tot un excés de democràcia que evidentment no pot pair i rebutja com no pot ser d’altra manera, suposo que la seva manera d’entendre la mateixa es amb els tractes de favor cap al seu germà quan ostentava el poder i creant un terrorisme d’Estat anomenat GAL per lluitar contra el terrorisme. Tot un exemple de la falsa transició.

Per altra banda, el terme nació cultural es tant patètic que no hi ha definició, senzillament no existeix, o ets nació o no ho ets, no hi ha termes mitjos que acompanyen una falsa estimació que no ha existit mai i un anticatalanisme que sempre ha donat molts vots a Espanya i que ara amb cinisme en Pedro Sanchez ens diu que no existeix, quan sap perfectament que ha estat un dels pilars fonamentals d’aquesta farsa democràtica anomenada Espanya des de la dreta i des de l’esquerra.

En definitiva, un socialisme de fireta per no canviar res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.