ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL SÍMPTOMA FERROVIAL

El contracte per fer rastreig de contagis de Covid 19 que la Conselleria de Salut ha adjudicat a dit a Ferrovial per la quantitat de 17 milions d’euros amb excuses de mal pagador es el símptoma suposo d’aquest mantra de l’esquerra social que tant la fa diferent a la dreta.

De fet la Consellera ens diu que la Generalitat ha d’estar preparada per un rebrot de la pandèmia, i l’adjudicació es permesa en Estat d’alarma sense concurs públic i ha allargat el contracte de qui ja gestionava la línia 061.

Com deia aquesta es l’Esquerra que sempre te a la boca retallades i el suport a l’empresa pública. De fet els seus companys ideològics a Madrid, el Govern de l’Estat format per PSOE i Podemos ja ha retallat d’aquest fons a les autonomies afegint mil milions a Educació casualment trets de la partida inicialment sanitària. Tota una declaració d’intencions.

Mentrestant han tingut entretinguda a una bona part de la població esperonada també amb les declaracions dels partits i anuncis públics de suport als aplaudiments diaris al sector sanitari cada tarda. Tot un cinisme compulsiu que suposo de bona fe bona part de la societat i ha caigut de quatre grapes davant aquests voltors al servei del sistema siguin de la ideològia que siguin.

La deriva es tan gran que alhora afavoreixen aquest monstre de l’IBEX 35 sense manies ni control no milloren les condicions laborals i del sistema sanitari als nostres professionals o per exemple en el món educatiu els seus treballadors administratius encara esperen dues pagues extres del 2013 i 2014. Un autèntic insult al que representen com a partit i com a Govern.

Una cosa es que hagin renunciat a culminar la independència, cosa que ja es prou greu, que hagin renunciat a governar convertint la Generalitat en una gestoria al servei de Madrid, que alhora pactin amb els partits del 155 sense manies o que vulguin burlar-se de la gent amb nous referèndums acordats, Taules de diàleg i altres falsedats que han matat l’anomenat procés de Catalunya, i una cosa ben diferent es que ni tant sols socialment siguin capaços d’estar a l’alçada del que se suposa que representen i simplement serveixin a les grans empreses d’esquena al sector pùblic i a la societat en general que curiosament els ha votat per ser representada.

El símptoma Ferrovial no fa presagiar res de bo, deu ser la nova normalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.