ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL RACISME CONTRA CATALUNYA ARRIBA A LLOCS INSOSPITATS

Sense categoria

Llegeixo avui mateix que  el set vegades campió del món de bici trial Dani Comas, es veu impossibilitat de competir per segona vegada a la seva carrera per culpa de la Federació Espanyola de ciclisme, que amb l’excusa de no haver passat tots els controls mèdics, rebutja que el motiu sigui que el pilot català sigui un gran defensor de la selecció catalana. Un cop més el còctel de política i esport perjudica la vida del protagonista, per culpa d’aquesta persecució malaltissa contra les identitats diferents a la que es vol imposar.

El cas es que en Dani va representar a Catalunya en el mundial organitzat per la Bike Internacional Union, una entitat que reconeix la federació catalana de Bicitrial.  Ara en el proper campionat del món, on Catalunya no es reconeguda, i que es celebrarà al Canada, la federació diu que no te la llicencia vigent, i que no ha pasta tots els controls mèdics, cosa que s’ha demostrat mentida, ja que ha competit durant tot l’any sense cap inconvenient. L’esportista català ha dit ben clar que esta orgullós de ser-ho, però que el que vol es competir. La federació per la seva banda repeteix aquestes dubtoses maniobres que fa poc en una prova a Itàlia, i degut a l’erupció del  volcà islandès, va aconseguir un vol per 4 dels 5 components de l’equip, sent en Dani el que no va poder anar-hi.

En Dani ha respost des del seu web amb un comunicat desmentint totes les excuses per no inscriure’l al campionat, per sorpresa del mateix organisme internacional, al tractar-se d’una figura mundial.  Expressa que primerament i amb normalitat, al tractar-se d’un crack de l’especialitat, el seleccionador espanyol el va convocar, i ja tenia els bitllets per viatjar, i de sobte la federació li va comunicar que no estava convocat, pel que fa a la llicencia evidentment esta en vigor, ja que ha competit tot l’any, no ha rebut cap seguiment tècnic, ni ell, ni cap pilot i en quant els controls, mai li han sol·licitat, tot hi que va passar un control antidopatge negatiu que la pròpia UCI te en el seu poder.  Finalment expressa la injustícia que ha rebut amb tota una col·lecció de mentides per impedir la seva participació.

Es un nou cas del fonamentalisme que respira l’estat espanyol, quan es tracta de reconèixer identitats diferents a la seva, en el cas de l’esport, s’han comportat com una vertadera dictadura, què ha perseguit per tot el món qualsevol reconeixement oficial d’altres seleccions, ara el cas d’aquest campió mundial, que amb una sèrie de raonaments que s’han demostrat totalment falsos per amagar la xenofòbia contra poder triar la teva selecció en els àmbits on es reconeguda. Aquesta es la Espanya plural que pregonen des de la Moncloa, i que tant sols es un miratge, on socialistes i populars remen en la mateixa direcció, i amb aquests tics dictatorials, on la imposició esta a l’ordre del dia.

Aquesta es la democràcia que hem de suportar si seguim en aquest estat, que nomes es reconeix a ell mateix, i on amb tots els àmbits deixa la pluralitat tancada a l’armari, ja que no ha existit mai, i es un altre barrera mental a creuar per aconseguir aquesta majoria que trií la llibertat sense barreres, per damunt d’aquest frau carregat de paranys com aquest.

 

 

 

 

 

 

 

  1. No m’estranya que l’Alicia Sànchez Camacho diga què voler l’independència de Catalunya és de gent tancada i ser espanyol és de ser oberts.

    Espanyol obert                                   català tancat

  2. Per si algú vol llegir-ho i pot fer-hi quelcom:

    Que en Daniel hi competisca amb Andorra,……i que els envie, a ELLOS, a fer la mà !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.