ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL QUATRIFATXIC

Escoltem parlar des del moment que es van convocar eleccions del perill de la victòria del Trifatxic (PP,CIUDADANO i VOX) per part dels sector de l’esquerra com una hectòmbe de retallada de drets i de retrocedir en la democràcia pels seus postulats, i que evidentment es cert. De totes maneres es una nova gran mentida quan aquestes veus provenen del PSOE com si ells no fossin la quarta pota del Quatrifatxic.

Nomes cal veure les declaracions del Ministre Borrell que posa en valor que la gent es manifesta i no passa res en referència de la manifestació independentista a Madrid i per tant això prova que no hi ha repressió, alhora que torna a insistir que el dret d’autodeterminació no existeix, semblant al President espanyol Pedro Sanchez que diu clarament que amb un Govern seu no hi haurà independència, dient que convivència sempre, independència mai.

Unes declaracions que ho deixen clar, per si algú encara no ho tenia clar que son iguals i agafadets de la mà, més enllà d’alguna llei social de cara a la galeria, el fons democràtic es el mateix i el respecte a la ciutadania i els seus drets absolutament nuls. Posar com un valor la manifestació per contraposar a la repressió, precisament fa el contrari, ja que el dret a manifestació en una democràcia normal no es un extra, senzillament es un dret normal i res te a veure amb la repressió que viu Catalunya per part de l’Estat. Seguir insistint en la no existència d’un dret signat per l’Estat amb els convenis de l’ONU es pervers i propi d’èpoques feudals.

En Pedro Sanchez opasa Convivència i independència, com si no fossin dos termes perfectament compatibles. Un altra perversió. La seva convivència es igual a no respectar la ciutadania i els seus dret i de pas oposar-se a la democràcia sense miraments barrejant les estructures estatals amb la relació de les persones, cosa que mai han respectat. Per cert el tracte rebut pels catalans i alimentat pels seus lideratges i que malauradament dona molts vots a Espanya, aquesta deu ser la convivència que defensa.

En definitiva, i a partir d’ara el Quatrifatxic seria l’expressió més adequada per aquests partits amb les mateixes mancances democràtiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.