ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL PP I LA BANDERA ESTELADA

General

Alberto Fernandez Diaz, president del grup municipal del PP a l’ajuntament de Barcelona, ha sol·licitat la retirada de la bandera independentista del monument de Rafel de Casanovas el dia de la Diada.

 

La seva demanda es basa que un acte oficial no pot estar presidida per una bandera no oficial, i demana la seva retirada ja que el monument esta en un espai públic.

 

Aquest personatge segur que es trobaria mes còmode amb la seva estimada bandera “rojigualda” penjada de tots els balcons, però com que això es un altra tema, li diria si sap el significat de la bandera estelada, i tant que ho sap, la relació amb la commemoració de l’11 de setembre va molt lligada a aquest estendard amb l’estel i que simbolitza el que es vol recuperar d’aquell dia fatídic de 1714, on les tropes de Felip V van aconseguir vèncer la resistència catalana i amb ella conquerir el territori, anul·lar les seves lleis, imposar el Decret de Nova Planta, i ajusticiar als mes destacats defensors que van quedar en vida.

 

Segur que vol ignorar la història, però malauradament per molta fantasia i demagògia que hi vulgui posar aquest es la que es i no es pot canviar.  

 

Per pura lògica el país conqueridor apart d’explotar el territori i intentar esborrar qualsevol rastre de l’antiga identitat utilitzant tots els mitjans al seu abast, i la bandera estelada significa el recordatori que tot territori conquerit per les armes te data de caducitat, i per molt temps que hagi passat aquesta situació mai serà normalitzada fins retornar les coses al seu lloc original, o sigui en aquesta època on ens trobem un estat propi dintre la Unió Europea.

 

La lluita de PP, Ciudadanos i PSOE contra qualsevol diferencia va en augment, i tenen pressa per convertir aquest país en una autonomia mes al servei de la capital, però per desesperació per ells els seus intents han estat infructuosos, i les iniciatives per recuperar el que es nostre i posar fi a aquesta vergonya es van multiplicant, i els actes festius que ens volien ensarronar per la Diada, es van convertint en actes reivindicatius que donen sentit a la celebració.

 

Molts ajuntaments penjaran aquesta estelada en solitari, i això nomes es el començament per molt que els hi pesi a senyors com Alberto Fernandez Diaz, que del seu autoodi n’han fet bandera i no estelada precisament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.