ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL PENSAMENT ÚNIC DE L?ESGLÉSIA CATÒLICA

General

A la plaça Colon de Madrid s’han reunit milers de persones en un acte religiós, organitzat per l’església catòlica, i anomenat Missa de les famílies, on s’ha tornat a defensar un únic model familiar, i rebutjat qualsevol alternativa possible. Per altra banda el Bisbe de Solsona ha criticat la possible instal·lació d’un monument en homenatge a la comunitat gai de Barcelona, davant el Temple de la Sagrada Família, cosa que considera una provocació. Tolerància i respecte, son dos paraules que sembla no figuren en aquesta fe religiosa.

Efectivament, a Madrid lluny del mig milió de persones esperades s’ha celebrat la missa abans esmentada, on el Papa Benet XVI ha saludat a l’acte convocat per la Conferència Episcopal, i ha demanat els fidels que siguin servidors de l’amor que acompanya i defensa la vida, i que la família cristiana sigui un autèntic santuari de fidelitat, respecte, i comprensió, i una autentica vocació cristiana dins d’ella. Cal destacar que aquesta celebració es fa per defensar l’únic model que consideren possible familiar, la formada per un home i una dona, cosa que fa quatre anys amb l’aprovació del matrimoni homosexual, van a arribar a dir que posava en perill la democràcia.  Per altra banda, la ubicació del monument abans esmentat segons el bisbe de Solsona, pot ferir idees o opinions d’una gran majoria de catòlics d’aquest país, i ha instat a col·locar-ho en altres llocs per no semblar provocador i innecessari, ja que sembla voler fer-se en aquest fi.

Realment, fa gracia comprovar com aquesta fe religiosa que  deixa a la dona com un esser de segona categoria, ja que per exemple no pot exercir com a missatger d’aquesta religió, cosa exclusiva per l’home, i que a més no permet als seus sacerdots formar una família com ells la consideren,  ja que sembla que l’egoisme del Déu que pregonen, no permet compartir l’amor de les persones que te sota la seva jurisdicció. Fa gracia veure la hipocresia d’aquesta religió, al fer bandera de la tolerància, la comprensió, i l’amor als altres, i per altra banda no contemplen cap tipus d’unió familiar que no sigui el model oficial que defensen, amb clars símptomes de discriminació sexual cap a totes aquelles persones que no comparteixen el model de l’església, i que cal recordar no es una cosa escollida amb llibertat, ja que la sexualitat es una cosa individual de cada persona.  Davant l’aprovació del matrimoni homosexual, es van atrevir a dir que posava en perill la democràcia, com si res tingues a veure una cosa amb l’altre, en un altra forma de la discriminació i la xenofòbia que practica l’església catòlica. El bisbe de Solsona es una clara mostra d’aquesta visió de la vida, i es permet per no ferir sensibilitats, i per provocació, suggerir el canvi d’ubicació del monument gai.  Realment son paraules presumptuoses, ja que ells no son el centre del món, i han de veure que hi ha moltes sensibilitats diferents en el planeta i s’han de respectar.  Caldria dir-li que molta gent degut a la seva fe religiosa diferent, pels casos de pederàstia mai prou aclarits, pel caràcter totalitari i feixista exhibit per aquesta església, moltes vegades també hauria d’assumir que els seus temples podrien no ser acceptats per tota la gent per igual, cosa que sembla no es planteja el Bisbe, ja que es deu considerar amb la veritat absoluta.

En definitiva, una sèrie de gent que es permet fer lliçons i sermons en temes que precisament no entenen molt, com la família, i que es consideren amb possessió de la veritat sense mes, oblidant tot el que esta corrupte i podrit en aquesta església catòlica, ara i al llarg de la historia.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.