ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL MAPA DEL TEMPS I EL BORBÓ DE TV3

General

A la comissió de control de la Corporació Catalana de mitjans audiovisuals tant PP com PSOE-C varen coincidir en reclamar mes espanyolitat a l’emissora catalana de TV3, i fins hi tot el diputat Joan Ferran va reclamar un mapa de l’Estat Espanyol en el temps, i esborrar per sempre el dels Països Catalans actuals.

 

Se’ns dubte, un dels pocs reductes de catalanitat de l’emissora catalana es la informació del temps, i el seu mapa què ens situa en un imaginari que el Sr. Ferran i companyia volen esborrat de les ments de tots, i definitivament convertir el canal en la tercera cadena de televisió espanyola, cosa què en molts àmbits ja han aconseguit.

 

L’home que dedica el seu temps a arrencar crostes nacionalistes, catalanes s’entén, i estendre la seva hispano addicció en els mitjans per no deixar cap rastre de identitat catalana que tanta por li fa, ara ens be amb aquesta proposta francament delirant, i què demostra el grau d’odi i de treball minuciós per convertir Catalunya en una regió qualsevol, sense cap dret a fer o pensar diferent a les altres.

 

No acaba aquí aquesta feina, ja que segons informacions aparegudes, TV3 i TVE estan explorant de fer una sèrie històrica sobre el 23 de febrer, i el paper del Rei Joan Carles.  Aquesta serà del tot parcial a favor del monarca, i amagarà qualsevol dubte fosc sobre el comportament del rei aquells dies.

 

Realment si s’acaba duent a terme, la televisió nacional catalana que ja va començar amb mal peu, pel 3 que figura en el seu nom, ja què en el seu pensament seguia a la graella a TV1 i TV2, cosa que hauria d’haver estat TVC i prou, ara enterraria qualsevol intenció de ser una televisió nacional catalana.

 

Primer pel que representa el Borbó a Catalunya, tant històricament per la pèrdua de les nostres llibertats, com per la figura mateixa del personatge imposat per la dictadura, i més en aquest episodi on la seva defensa de la democràcia no va quedar gens clara, i nomes el fracàs de l’intent de cop d’estat va fer decantar la balança cap al regim actual.

 

Es inconcebible voler vendre aquest personatge gairebé com un heroi, una burla per qualsevol persona, i on la televisió catalana no hauria de col·laborar-hi, i si en series sobre personatges oblidats de la nostra pròpia història i què l’esforç de gent com en Joan Ferran han guardat al calaix per si fan despertar les ànsies col·lectives i la pròpia identitat, cosa que s’està veient en la pre-campanya electoral europea on personatges sinistres com Obiols i Duran ja s’han afanyat a demanar no portar cap reivindicació a Brussel·les, en benefici del gran projecte comú de l’estat espanyol, i què ens ha portat al forat on ens trobem

 

En definitiva quan l’independentisme guanya adeptes, les veus de la por i la demagògia surten a primera línea, i això es un bon senyal pel nostre procés cap a una nació lliure, i on el mapa del temps per tristesa del senyor Ferran i companyia serà el del nou estat com ho fan a tot el món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.