ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL JOC DE LES MAJORIES

Es parla de la perdùa de la mateixa en els nostre Parlament per part de les forces independentistes i de les intencions espanyoles de fer-ho possible a partir del xoc d’aquesta setmana que va fer perdre les primeres votacions al Govern.

El president Torrent ens diu en una entrevista que estaria disposat a assumir qualsevol cost sempre que serveixi per avançar i que no es moment de tàctica partidista i si d’avançar conjuntament. Tota una declaració que contraposa amb la retòrica buida de contingut.

Aleshores, cal veure on ens trobem, i cal dir que aquesta perdua no be de part de la justícia espanyola, es culpa nostra i la perdem nosaltres. Hi ha un mandat de l’1 d’octubre, una Declaració d’independència feta al Parlament i unes lleis i full de ruta aprovat i estroncat per la por dels nostres polítics. Això reblat amb una victòria en les eleccions del 155. Per tant, si ara no s’atreveixen i incompleixen el seu compromís amb la ciutadania no busquin culpables allà on no n’hi ha. No hem votat gestió autonòmica, ni quotes de poder, sinó complir amb el mandat popular, cosa que no estan fent.

Segur que hi ha riscos, com tots els canvis a la vida, però al presentar-se els han assumit i ara no hi poden renegar. La majoria hi es, però la sobirania del Parlament i l’objectiu també. De moment n’hi una cosa ni l’altra. Torrent es una peça més de l’engranatge, i al acceptar el càrrec havia d’assumir aquests objectius esmentats i signats en les Eleccions, i evidentment, la direcció correcta serveix per avançar, el que veiem ara evidentment no.

Criticar la tàctica partidista quan es el que simplement han fet com en qualsevol etapa autonòmica, es cinisme, i criticar una retòrica que utilitzen tots sense cap fet que la concreti i anant en direcció contraria es un frau.

Per tant, no intentem construir un relat que no es correspon amb la realitat i deixar el poble amb aquest joc de les majories que segueixen allà, i nomes falta fer-les servir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.