ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL JOC BRUT ESPANYOL, JA NO COLA

General
 

El diari El Mundo amb Pedro J. Ramirez al capdavant, segueix lluitant per intoxicar el nostre procés cap a l’Estat propi, fins ara insults, menyspreu, mentides i cultura de la por en estat pur, ara passen a la següent fase es intentar llençar acusacions contra el President Mas amb forma d’un suposat informe policial, dient que els Pujol tenen 137 milions d’euros a Suïssa, cosa que sembla no ha intimidat als acusats, que presentaran querella contra el mitjà, i concretament el President ha refermat que serà l’últim president autonòmic. Realment fan llastima amb aquests atacs de desprestigi, i encara ho es més que alguns partits d’aquí els segueixin el joc per simples interessos electorals.

 

Realment les acusacions i joc brut d’aquest pamflet de nacionalisme ranci espanyol anomenat El Mundo, ja parla de que serà difícil demostrar les acusacions, i impossible si Catalunya aconsegueix la independència. Un informe policial filtrat des del mateix Ministeri que presideix un altra ultra, com es el Ministre Fernàndez Diaz, sense demanar-lo el jutge, cosa molt sospitosa, ja que seria molt greu que es filtres a un mitjà sense autorització, i un en concret que ja ha inventat histories sobre els atemptats de l’11 M o atacs a persones sense cap mena de credibilitat informativa. De fet fa 8 anys el Mundo ja va barrejar Carod i membres de Batasuna amb suposats comptes a Suïssa. Per un altra banda, la líder d’UPyD Rosa Díez afirma amb els seus deliris habituals contra Catalunya, que sense la Constitució no existiria la senyera, i els catalans no serien ciutadans europeus, mentrestant el President espanyol, ens diu que els catalans no compraran un bitllet de tren a un destí desconegut.

Efectivament, un personatge com Pedro J. Ramirez, al servei de la “una grande y libre”, sense cap tipus d’ètica periodística per intentar frenar un procés democràtic, i amb acusacions i falsedats des del primer dia, no te cap tipus de credibilitat, com ja hem dit amb un informe molt sospitós filtrat sense permís, i avisant que serà molt difícil demostrar-ho, intentant posar la independència com a fre a aquest frau. Molt patètic tot plegat, quan se sap que fa 8 anys ja es va intentar el mateix amb Carod, per evitar uns resultats electorals a les espanyoles que es van multiplicar, ara tornen a repetir la mateixa tàctica, la por no ha donat els resultats que esperaven, i van cremant cartutxos per enderrocar l’ase dels cops, com es el president Mas. Ha fet be en reaccionar ràpidament, i anunciar una querella contra aquest infame periodista al servei d’una causa molt concreta. Encara més llastimós es l’aprofitament per part del bloc espanyolista format per PSOE-C, PP i Ciudadanos, insistint en el dubte sense cap base raonable, i el que ja produeix vergonya aliena es els partits favorables al dret a decidir, on alguns han insistit en el tema per fins merament electorals, saben que aquestes eleccions son excepcionals, i amb una causa molt més important que els resultats de cada partit, fan el joc, i es una greu errada que no ens podem permetre en unes eleccions que volem tots plegats que siguin les ultimes autonòmiques. Pel que fa a aquesta ultra anomenada Rosa Diez, ara resultara que al Constitució es la base de la nostra existència, ignorant que Catalunya te una historia mil·lenària, i que la nostra vinculació amb Europa es molt més antiga que la pròpia Espanya, al final resultara que la creació del planeta Terra serà gracies a les sagrades escriptures espanyoles, els deliris ja ho tenen això. Tampoc sembla que hagi après gran cosa el president espanyol, ja que els catalans estant disposats a comprar aquest bitllet cap a un destí que coneixem prou be, i es el de la la llibertat i el de poder decidir el nostre futur entre la resta d’Estats normals del món, i fugint d’un estat amb greus mancances democràtiques, i un vertader fre al nostre futur com a poble..

En definitiva, el guió es el previst, i no podem caure amb paranys que no ens aturaran en el nostre objectiu final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.