ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL FALS PROGRESSISME I L?ESQUERRA CAPITALISTA

General

La Vicepresidenta econòmica del govern espanyol Elena Salgado, ha descartat la possibilitat de fer efectiva la formula que funciona als Estats Units, i a molts països europeus, que consisteix em que els propietaris d’un habitatge puguin cancel·lar la seva hipoteca donant les claus del immoble al banc corresponent, per no perjudicar les entitats bancàries, es una prova més d’aquesta falsa esquerra que prioritza els interessos del capital, abans que els de la població i la classe treballadora.

Iniciativa i Esquerra defensaran a la cambra una reforma de la llei hipotecària, i Solidaritat vol que aquesta formula es faci efectiva, es coneguda amb el nom de dació. De totes maneres Salgado, ja ha advertit de la dificultat d’aquesta proposta posaria en risc el sistema finance,r que es la base de la recuperació i sortida de la crisi. Amb anterioritat, la proposta ja ha topat amb els socialistes a Madrid, i ara amb la teòrica força del Parlament es vol tornar a impulsar. Els ecosocialistes volen imposar una limitació de les hipoteques al 30% dels ingressos de cada persona que ho sol·licita, i per un període màxim de 30 anys, buscar maneres per convertir hipoteques amb lloguer vitalici, i permetre a la justícia endarrerir el desallotjament de les famílies que no poden pagar. Esquerra vol eliminar les clàusules que fixen un mínim d’interessos. El govern espanyol diu que els bancs han proporcionat crèdit amb unes condicions, i quantitats que en molts casos supera el valor que en aquest moment te l’habitatge, amb una clara imprudència, però la ciutadania també hauria d’haver pensat amb les possibilitats de tornar el crèdit en un futur.

 

Aquesta es l’esquerra dogmàtica que tant defensen aquests artistes o intel·lectuals, que es diuen d’esquerra, i que feien la senyal de la cella a la campanya electoral socialista, un frau de grans dimensions, xecs nadó per tothom igual, xecs de 400 euros per tots sense importar la renda, entre moltes altres mesures conservadores, i ara la negació com passa a altres estats de la cancel·lació de la hipoteca a la gent que no pot seguir pagant amb la simple entrega de les claus, i tot per no perjudicar els estratosfèrics beneficis de les entitats bancàries, precisament aquestes entitats son una de les principals culpables, i que no van tenir cap escrúpol en donar crèdit a gent de dubtosa seguretat, que podrien retornar-ho, i sense exigir unes garanties mínimes, i que ara amb l’ajuda d’aquesta esquerra de fireta cobraran fins les últimes conseqüències, i tornaran  fer negoci amb l’immoble. Es cert que la ciutadania amb poc coneixement, en alguns casos va voler viure per sobre de les seves possibilitats, però aquesta bogeria es podia haver evitat amb el teòric seny de qui ho havia de fer possible, cosa que no va ser així. S’ha injectat diners als bancs, i les persones al llindar de la pobresa segueixen augmentant amb molts casos amb la congelació de les seves ajudes per sobreviure. Les mesures que es volen impulsar, ajudarien a totes aquelles persones que es troben en aquesta situació delicada, i una empenta per sortir del forat negre on estan instal·lats, però aquesta esquerra no li importa gaire la classe treballadora, i prefereix donar suport al capital  i el cinisme bancari, tot hi que admeten que han actuat amb imprudència.

 

En definitiva, han devaluat la opció de l’esquerra ideològica, i han barrejat en una massa confusa que ja no pot seguir enganyant més a la gent, i que demostra que els termes dreta i esquerra han passat a millor vida, i formen part d’un passat que no tornarà.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.