ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL COTXE OFICIAL DEL PRESIDENT DEL PARLAMENT

General

He deixat pasar uns dies per llegir  les diferents opinions que s’han escrit sobre el cost dels extres del President del Parlament, Ernest Benach, i les reaccions son pròpies d’un poble sense cap tipus d’ambició per ser gran.

Primer deixar molt clar que no es el millor exemple en les èpoques en que vivim fer aquesta despesa extra que es podia haver evitat per ètica, i ja que es un govern bàsicament de gestió sense cap tipus d’ambició nacional, fer una bona gestió dels escassos recursos que la Generalitat te que ser una obligació.

 

Dit això, i mirant al fons de la qüestió i fugint de la critica fàcil que tots ens pot venir al cap, es curiós com a determinades persones o partits els afers son augmentats de forma clara si son negatius, i d’altres amb els mateixos pecats o superiors ni una paraula.

 

La noticia la va fer saltar el pamflet espanyolista ABC, on quantificava les millores al cotxe amb 20000 Euros, que desprès ha quedat reduït a menys de la meitat, i ràpidament La Vanguardia un altre mitjà de caire clarament contra tot allò que representi un ascens de Catalunya cap a la normalitat de qualsevol estat, ha allargassat la noticia durant uns quants dies per ajudar a crear opinió negativa entre la població, aquest mateix rotatiu peca d’un gran cinisme ja que altres despeses igual de criticables que aquesta o mes son passades per alt sense contemplacions com: Els forats trobats en 23 anys de govern convergent, les despeses monàrquiques, per cert dels quals en son uns grans defensors, el manteniment de ministeris  a Madrid com el de Cultura sense cap competència ja que totes estan traspassades, i moltes altres d’una llarga llista que sembla ser no tenen cabuda en el diari i son menys importants que els 9000 euros d’en Benach.

 

Un altra dada i deixant a banda l’ús que en farà en Benach d’aquestes millores, aquestes son normals entre alts càrrecs de institucions importants amb estats reconeguts, però aquí arribem al cap del camí, no es pot consentir que Catalunya faci el que fan els estats de debò, ja que viu condemnada a ser una regió espanyola pels segles dels segles sense cap tipus d’aspiració mes que ser el graner d’altres territoris que acaben gaudint de mes serveis que els propis catalans.

 

Una vegada mes el grau de mesquinesa de tots els partits catalans ha quedat patent amb les critiques acarnissades cap a la despesa, sense mirar al seu voltant i veure que ells no han fet pas coses millors.

 

Realment que Esquerra en el govern tripartit fa pena, i esta al servei del que dicti el partit socialista es una evidencia clara i contrastada, però precisament en la passada legislatura era criticada pel contrari i per nedar a contracorrent.

 

Això ens porta a pensar que el problema no es l’actitud d’aquest partit, sinó el que en el fons representa, encara que la direcció actual vagi per un altra costat, que es  la Independència com a forma de sortir de l’atzucac on ens trobem, i això els mitjans addictes al regim, i amb visió hispanocentrica com La Vanguardia i d’altres no poden permetre, que aquesta idea tant clara  augmenti la seva popularitat,  emprant tot el seu poder per desacreditar-la totes les vegades que puguin i que dirigents com en Benach els posen la ocasió en safata de plata.

 1. Si el Marc Belzunces aixecara el cap tots els polítics viatjarien en vici-cleta oficial. 

  Per què el quit de la qüestió és si tenen o no que hi haure vehicles oficials i la qualitat dels mateixos.

  Escomençant pels de la casa reial espanyola i els del govern e institucions de l’Estat espanyol, que per a un independentista no li hauria de tocar res d’això.

  Es suposa que el ganivet corresponent de la Generalitat haurà tingut varies ofertes per part de les companyies que solen proveïr d’aquets tipus de vehicles oficials en relació qualitat-preu.

  I tal vegada ha obsequiat en uns extres al vehicle de la presidència, que com el dels jugadors del Reial Madrid els ha obsquiat amb un vehicle gratuït en tal de publicitar la marca.  

  Doncs algú podria pensar mal i creure en malparits pensen que la Generalitat de Catalunya i els govern que representa els catalans i les seves institucions és menys que el Reial Madrid. 

  I de segur sorpren que aquells que no han criticat mai els milers de milions malbaratats en vehicles oficials arreu de l’Estat espanyol,  ho fan ara assenyalant el president del Parlament de Catalunya, per provindre de comunitats d’altres nacionalitats governades en coalició amb independentistes o nacionalistes és tindre molt mala bava.

 2. s’han de llegir:
  “però aquí arribem al cap del camí, no es pot consentir que Catalunya faci el que fan els estats de debò,”
  Els estats de debó es mesuren pels tunnings dels vehicles oficials?. El que s’arriva a dir per justificar a l’amic de la mateixa secta!!!. 

 3. Estic d’acord amb tot el què has dit. Només afegir que ja no només és cosa de l’ABC i La Vanguardia. Ara, també la “nostra” s’ha apuntat al carro vull dir el d’humiliar les  nostres institucions i personalitats. Com que cal dissimular ho han fet a través dels programes d'”humor” però la finalitat és la mateixa.
  Avui al programa problemes domèstics s’han tret la careta completament i no han sigut més que una vulgar eina al servei del PSC-PSOE. Això si, una eina carissima pagada amb els nostres diners (i no pas 9.000Eu sinó uns quants zeros més), al servei d’esclafar les nostres aspiracions d’arribar a ser un poble lliure algun dia. Els socialistes ja ho tenen això. Manipulen tots els mitjans de comunicació sense cap mena de contemplació per a les seves finalitats. Els mitjans de l’orbita convergent els deixen fer, inocents, pensant que això els va a favor. No s’adonen que quan el mal ja estigui fet i ells arribin al poder, un altre cop, ja no quedarà gaire cosa més que una misera colonia per manar i que fora (i dins) ja ens tindran presa la mida i no hi haurà res a manar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.