ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL CINISME DE L’ALEJANDRO FERNANDEZ

Aquest diputat popular provinent de Tarragona, ahir va fer tota una simfonia del cinisme amb do major. Arrel del debat sobre el canvi de normativa d’aprovació de lleis per lectura única, ens diu que els independentistes no acceptarien un resultat negatiu en un referèndum legal i acordat.

De fet, ho va justificar amb la llei de transitorietat que ja dona via directa cap a una sola resposta de la ciutadania. Aquesta reforma ens diu que correspon a una estratègia llunàtica i allunyada d’Europa, acusant de no complir amb els informes del Consell de Garanties Estatutàries. FInalment ens diu que aquest malson ja acaba i que el seu grup sera la garantia de que els catalans tornin a estar orgullosos d’una Catalunya plural i una Espanya orgullosa, un dels quatre motors del Continent, tant sols li va faltar acabar amb un “Arriba España” per arrodonir.

Cal molta barra per defensar el discurs de Fernández i acusar els que defensen precisament tant els del si com els del no que seran els que decidiran amb el seu vot per igual el futur d’aquest país, amb els que retallen drets als seus ciutadans prohibint les urnes.

Des del principi, sempre hem dit que primer som demòcrates i després independentistes, però suposo que aquesta part no l’interessa, ja que ell i el seu grup no son ni una cosa ni l’altra. La llei de Transitorietat ja s’ha dit per activa i per passiva que s’aplicarà i activarà en cas de victòria del si, que si aquest triomfa es proclamarà la independència i si surt que no Eleccions autonòmiques. Tot crec elemental i clar. Segurament massa i cal intoxicar per seguir uns arguments, aquests si llunàtics i allunyats del món democràtic.

Tenim un exemple amb els mitjans afins com La Vanguardia que amb el seu afany per la intoxicació anuncien dimissions que no s’han produït i que han estat desmentides. De fet els seus arguments son tant febles que es desmonten per si sols, els informes del Consell no son vinculants, cosa que veig també amaga, i parla d’una Catalunya plural, ho diu aquells que van recollir signatures contra un Estatut redactat al Parlament, aquells que van portar el TC el mateix desprès de la validació de la societat catalana, aquells que defensen que votar no es democràtic, aquells que es posen a la boca el referèndum legal i acordat, que precisament ens neguen per activa i per passiva, i aquells en definitiva que veuen com el poble ha superat la cotilla de la democràcia de fireta espanyola que ha servit per silenciar la societat i jugar amb els drets dels pobles a la conveniència d’uns pocs.

Per cert un motor europeu que deu el 100% del seu PIB dona que pensar i molt. Gran cinisme Sr. Fernàndez.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.