ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL CINISME DE GRANADOS

Hi ha moltes figures que representen el cinisme en el món de la política, en aquest cas Eva Granados pel PSC en te una bona part i ho exerceix amb diferents situacions.

Efectivament, ahir dia del Dona i poc abans d’assistir a la Manifestació anual per reivindicar els drets de les dones va i ens diu en apel•lació al President Torra “Menys llacets i més dinerets als pressupostos de gènere”. Apart ha fet una crida a posar fi a la xacra de la violència masclista i ha denunciat les desigualtats existents com la bretxa salarial i la falta d’igualtat d’oportunitats al mercat laboral.

Cal tenir molta barra per aprofitar aquesta reivindicació anual que hauria de ser diaria en forma de discriminació per sexe en aquest món i en el segle que vivim per carregar contra l’independentisme. Es legitim que ella defensi un projecte antagònic a la independència per Catalunya, però de la mateixa manera ha de respectar qui no te aquest camí i ho ha de fer sense falsedats per treure rèdits electorals. Els llacets que parla son fruit d’un sistema judicial espanyol polititzat i corrupte que a ella ja li deu estar bé, però que hauria de mirar, més que res per defensar una democràcia normalitzada i no un règim com l’espanyol tan allunyat del mateix.

En segon lloc apel.lar als pressupostos catalans quan els primers incomplidors amb Catalunya es l’Estat que ni tant sols ha respectat una llei orgànica anomenada Estatut i les seves inversions en 7 anys blindades que mai han arribat, deixant de banda l’espoli sistemàtic que patim, o deutes com l’IVA que recentment va estar d’actualitat i que dona idea contra el que ha de lluitar les finances catalanes, per tant demanar allà on no hi ha i en bona part culpa del seu partit com a mínim quan ha governat a l’Estat ho ha donat suport al Govern de torn.

Tanmateix denúnciar les injustícies en aquest terreny està molt bé, però tampoc veig que en aquests periodes de Govern del PSOE hi hagin dedicat molts esforços per revertir la situació.

Ja coneixem prou bé a Eva Granados i representa un partit que tots sabem lluita amb una cara amable per fora i una agressivitat màxima per dins, per cert i com a bon soci del 155 sempre contra els interessos de la societat catalana. Com es diria normalment son règim del 78 i no han canviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.