ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

EL CANVI DE SITUACIÓ

Avui dia de reunió protocol•lària entre Sanchez i Torra a la Generalitat, on per part catalana i on el carrer respirarà amb total tranquil•litat veient com un dels autors del 155 i evasionista de la democràcia més elemental fa i desfà com si anés a Soria per exemple.

Aquest canvi, be donat per aquest pacte PSOE-Esquerra per una banda amb una Taula de fireta com engany, per la trencadissa al Parlament i fi de la legislatura entre els partits independentistes, una obediència cega i total per part catalana que ha afectat fins hi tot al President com hem comprovat i una repressió acceptada amb normalitat per l’independentisme desmobilitzat i desencisat. De fet l’embolcall es tant gros que des de Moncloa ja es marca com sempre el ritme i es posa els Pressupostos com a condició pel diàleg sense rubor i gens contestat per cert..

Alhora el carrer veu com el Tsunami era simple fum o foc d’encenalls dirigit políticament per finalitats concretes i les grans entitats semblen més preocupades per recollir diners fins l’infinit per pagar querelles i multes que per anar a fons en el problema. Han posat els presos davant de l’objectiu i ara escoltem com l’ANC de cara a les properes eleccions nomes demanarà el vot pels que defensin la via unilateral i les presentarà com un nou plebiscit.

Una iniciativa lloable, però que es veu afectada per la credibilitat, primer perquè cap full de ruta de l’entitat ha acabat reeixint, segon perquè saben que nomes la CUP amb el coixí de que pot créixer però no per obtenir responsabilitats de Govern ho defensarà, ja que no li comporta res, però les altres dues forces, veurem com els Republicans no ho faran, i Junts Pel Cat amb contradiccions.

Un cop passades les eleccions tornarem a veure com les entitats son incapaces d’anar contra els nostres partits i denunciar els incompliments flagrants com seria exigible, no ho han fet fins ara, per tant no s’espera en aquest nou moment amb el control dur dels mateixos partits com hem vist amb el Tsunami.

Una reunió, on no es preveu cap acord, i per vergonya aliena, veurem com Sanchez la dissimula amb mil reunions més, apart del buit contingut de la mateixa.

Com deia un canvi de situació preocupant i real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.