ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

DURAN I LLEIDA: SAP A QUINA MANIFESTACIÓ VA?

Sense categoria
 

El líder d’Unió Democràtica ha tornat a deixar anar una d’aquelles frases que si ens ho prenem a riure, seria un acudit dolent, però si es seriosament es una presa de pel insuportable, que es mereix per part de la societat una bona resposta. Ens diu que anirà a la manifestació de la Diada perquè ja no es en favor de la independència, sinó d’afirmació catalanista. Realment es un expert amb interpretacions de la gent, i amb obviar evidentment la realitat. El cert es que el dia 11 serà comptabilitzat com un independentista més molt al seu pesar.

 

Efectivament, en la seva carta setmanal demana a tota la militància d’Unió, a tots participar a la manifestació, fent l’afirmació abans esmentada, i deixa les raons a banda, i ho canvia per un sentiment unitari de demostrar la voluntat del poble català i la seva dignitat, precisament la que ell ha perdut ja fa molt de temps. Parla de les seves qüestions prioritàries com l’atur o els crèdits als autònoms, i del que s’ha parlat sobre si s’havia d’anar a la manifestació o no, sobretot el president. Parla de la evidencia de raons molt diverses de la gent per sortir a la Diada quan encara no se sabia que la pancarta era independentista, un sentiment que comparteix Unió, i que deixa clar que ja no era independentista i per tant compartida pel seu grup, encara que cada militant pot optar per la posició que vulgui. Això ho contraposa a la crida feta pel President a defensar el pacte fiscal, i que passava a ser un objectiu de la gent per participar-hi i acabar amb la injustícia al poble català.

En Duran torna a jugar el joc de sempre, igual que quan el 10 de juliol va dir que la gent no cridava independència perquè volia un estat propi, sinó per la seva indignació. Realment es d’un cinisme espantós, un autèntic enemic de les nostres llibertats legitimes nacionals, que ara torna a interpretar sense cap argument, i es veu que “Catalunya, nou estat d’Europa”, no es una manifestació independentista, sinó catalanista, i per tant ja hi pot anar. Que ens pren per estúpids a tots, o es que realment ho som. Qui s’ha cregut que es per jugar amb els anhels de la gent i els seus sentiments. La pancarta i la manifestació no deixa cap lloc a cap dubte, es netament independentista, i nomes per aquest objectiu, res te a veure amb cap fals pacte autonòmic, ni cap engany d’aquests, i per suposat no es catalanista, un terme que com diu l’escriptor Víctor Alexandre no vol dir res, es una obvietat, es com dir que serà una manifestació de persones, ningú se li passarà pel cap dir això per tant reitero que no es catalanista es de catalans que volen el seu estat propi, i es mentida que abans altres ja pensaven que anirien a la Diada, i per tant ara poden posar aigua al vi. També es mentida que l’objectiu de la gent sigui el pacte fiscal, el meu no ho es, i el de moltíssima gent tampoc, tots sabem que això no acaba amb cap injustícia, en tot cas i si s’aconseguís allarga l’agonia, però la malaltia segueix allà. En Duran sap molt be que cada cop enganya a menys gent, i ha de saber ben clar que si va a la manifestació, per coherència hauria de treballar el dia 12 per un estat propi, cosa que no farà, ja que ell ja en te un d’Estat, malauradament el mateix del que volem fugir.

Ja n’hi ha prou d’aquest baix nivell polític català, i aquestes declaracions i fets totalment indignants que la societat catalana ja no suporta més, i que el dia 11 li demostrarà. Com sempre he pensat l’enemic es a a casa, i per moltes disfresses que es posi, darrere sempre hi ha el mateix, i això ens ha portat a la situació on ara ens trobem, una cruïlla on tothom ha de triar el seu camí, i no es poden fer tots els papers de l’auca per davant, i defensar sempre el mateix per darrere, francament Sr. Duran quedis a casa, serà molt més honest.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.