ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

DESCONNEXIÓ O CONNEXIÓ

Arran d’aquestes paraules del President espanyol per la inauguració de la MAT, aprofitant per vendre la connexió de l’obra i dient que Catalunya no vol desconnectar d’Espanya i d’Europa ja que seria perjudicial i contra els temps, hem vist diferents reaccions que evidencien que hi ha persones que difilment connectaran amb la realitat.

Sanchez Camacho assegura que l’independentisme es el principal problema i l’impost més dur que castiga els catalans, amb manca d’estabilitat convivència i econòmica. Per la seva banda el que va ser ministre a l’època Aznar, en Jaime Mayor Oreja ens diu que ETA es un projecte que ha arrelat a Catalunya, amb dos tipus de ruptures com son la social i la territorial amb un debat Podemos i ETA per fer possible les dues coses. Ada Colau defensa que esdeveniments com el Mobile World Congress no es un model sostenible per Barcelona. Finalment Herrera es queixa de que Mas i Junqueres volen barrejar les eleccions municipals i el debat nacional i tem que aquesta primera volta que reclament sigui per consolidar la política de retallades, i alhora avisant que han de ser per donar fi a les polítiques d’austeritat i en contra dels 1800 milions que la Generalitat deu als Ajuntaments.

Realment, i com va dir el President, ens interessa la connexió amb Espanya i Europa, però no amb l’Estat espanyol cosa molt diferent i que ja ha demostrar al llarg dels últims 300 anys que es nociu per Catalunya i els nostres interessos. Per tant la Sra. Camacho potser hauria d’entendre que el principal problems es l’Estat que defensa i aquest si que es un impost molt dur en forma d’espoli, imposicions, enganys i menyspreu que no ens ha afavorit, per la resta no veig cap problema de convivència ni molt menys d’estabilitat econòmica amb inversions creixents i exportacions records, quan no hi ha arguments es el que te.

En Mayor Oreja i el seu nul sentit democràtic ha tornat a connectar ETA i el procès sobiranista català, com si fos un projecte per la força i d’esquena a la societat, precisament la que ho ha reclamat. Potser caldria que deixes de dir bajanades i fes un curs accelerat si es que encara hi es a temps de democràcia i respecte.

Ada Colau, veiem com va deixant anar les seves línies mestres per la capital catalana que sembla vol convertir en una ciutat de segona, on els grans esdeveniments mundials no tenen cabuda, ja que es veu no son el seu model. De fet el Mobile dona gran prestigi a la ciutat i genera un benefici econòmic fora de dubte. Es un avís per navegants.

En Joan Herrera continua fugint de la realitat, i ignorant el que viu el nostre país, que fa que les eleccions locals no seran normals, de la mateixa manera que no ho seran les del 27 S. Per cert la critica a l’Austeritat i els deutes de la Generalitat, potser hi podria afegir els deutes majúsculs de l’Estat amb la mateixa, un petit detall que sembla no vol veure, i a partir d’aquí deixar de fer demagògia amb l’austeritat i la morositat amb una societat que comença a conèixer molt bé l’origen de tots els mals, evidentment sense defugir la nostra responsabilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.