ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

DENAES DONA PREMIS PER MENYSPREAR EL CATALÀ

Sense categoria

La  Fundación para la Defensa de la Nación Española que te com a membres d’honor a dos coneguts xenòfobs contra la llengua catalana i tot el que derivi en aquest territori, Francisco Caja i Alejo Vidal Quadras, ha concedit el premi “Españoles ejemplares” a Air Berlin, pel seu racisme lingüístic a la nostra llengua.

Efectivament, per mantenir-se ferma en la llibertat de les empreses a utilitzar el castellà en qualsevol lloc, i suportar els durs atacs des de  les institucions oficials controlades pel separatisme a Catalunya i Balears, i amb altres membres al jurat com Albert Boadella i José Antonio Ortega Lara entre d’altres, que donen idea del feixisme ranci què es respirava en aquesta institució.

 

Segons la seva web, aquesta fundació clarament casposa està creada per recuperar i impulsar des de la societat civil el coneixement i la reivindicació de la nació espanyola, i defensar-se dels atacs a aquesta pàtria comú, i on donant una ullada es veu com la defensa dels símbols, i el pensament únic, son una continuació de la ideologia franquista plena de ràbia i odi contra la diferencia o simplement la democràcia.

 

El premi a aquesta companyia aèria que va rebre una carta de les institucions balears, on molt educadament demanaven l’ús del català  com un fet normal en qualsevol territori, i què per resposta tant sols van rebre un menyspreu delirant contra la nostra llengua, i on el seu president amb una demagògia mes propera al nazisme que als nostres dies va aprofitar per carregar contra el nacionalisme català i les seves aspiracions, i defensant el nacionalisme espanyol i la seva llengua què es veu es trobava en perill si compartia amb el català les comunicacions de la companyia aèria.

 

Tota una declaració de principis, dona un premi pel menyspreu a una llengua què en teoria l’Estat espanyol hauria de sentir com a seva, i que realment li provoca rebuig i sentiments negatius.

 

Aquesta es la Espanya que el President del Parlament Europeu ens diu que hem de reclamar-li la oficialitat del nostre idioma, i què alhora ens dona la solució màgica en forma de ser un estat i problema resolt.

 

Escoltem doncs aquests savis consells, i fem-los realitat sense por ni intents vans de seguir insistint a la mateixa paret que no ens vol escoltar, i què seguirà maltractant-nos fins al final dels nostres dies.

 

Deixem enrere tota aquesta colla de feixistes d’allà i d’aquí, i seguim el nostre camí sense rèmores del passat i present que ens turmentin, la paraula es nostra, i la supervivència com a nació esta en joc.

  1. pEl problema és que els catafònics no parlem bé el català, que ens deixem influïr a dinte del nostre cervell i omplim el nostre vocabulari i les nostres frases de contruccions i barbaismes castellans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.