ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

DE LOS COBOS NO ERA EL PROBLEMA

La destitució de De los Cobos, dit sigui de pas un personatge miserable que en qualsevol Estat democràtic seria jutjat pels seus fets ha estat fulminat precisament per un Ministre amb un historial que tots sabem, son les paradoxes de la vida.

De fet, un sistema tant podrit com aquest no te fronteres i una jutgessa que encarrega un informe en aquest cas a la Guàrdia Civil per les manifestacions del 8 M i les seves possibles contraindicacions per la posterior pandèmia han estat requerides per l’executiu ja que anaven a la seva contra i destapaven un cop més la seva irresponsabilitat i el seu cinisme quan el mateix ministre parlava de la trobada a Perpinyà com un focus de contagis. El més greu es que allò que repeteixen un cop i un altra, no ho escoltareu amb cap democràcia normal dels seus representants, que hi ha separació de poders ha tornat ha quedar en evidència i algú encara seguirà dient que l’alternativa es la dreta, un mantra que ja nomes un cec podria comprar.

Tanmateix la destitució d’aquest personatge macabre que dirigia l’operatiu de l’1 d’octubre a l’estil de qualsevol Dictadura bananera, ningú li ha demanat responsabilitat, es més s’ha permés mentir descaradament en el judici dels nostres presos polítics i ara amb el Judici al Major Trapero sense cap conseqüències. Esclar que les seves sospites de participar amb tortures al País Basc ja delataven de que i de qui parlem. Si nomes ens centrem en aquell operatiu a Catalunya, es evident que va ser un fracàs i un atemptat als drets humans.

Pel que fa a nosaltres, De los Cobos es una peça més d’aquesta farsa anomenada Espanya, on res ha canviat ni en te intenció, es més ara hi haurà un substitut que seguirà les mateixes directrius, amb un simple canvi de noms.

El més greu per la part catalana continua sent aquells que volen vendre Espanya el que no es i d’això fer-ne carrera a Madrid i aquí, amb un engany rere un altre insultant la memòria dels catalans, venen diàlegs, mediadors i acords impossibles com solucions màgiques del qui dia passa any empeny.

De los Cobos, podia i es odios, però en definitiva treballa pel règim i com a botxí del mateix executava les ordres. El problema son els nostres i això poc te a veure amb la Guàrdia Civil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.