ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

DE LA VEGA: UN EXEMPLE DE MENYSPREU

General

Per fí ha arribat la data del 9 d’agost i el que semblava increïble ha succeït, el maltracte que rep Catalunya per part de l’Estat sembla no tenir aturador.

Efectivament, després de sentir les declaracions de la Vicepresidenta de l’Estat Espanyol acusant d’excés verbal al Sr. Montilla com la qualificat ella, què jo sàpiga aquest senyor es President, i es mereix aquest tracte li agradi o no. Es tal el menyspreu que fins hi tot el protocol mes simple es ignorat quan es tracte de nosaltres.

Aquest excés, es simplement denunciar un incompliment flagrant i inaudit en qualsevol democràcia, com es no complir una llei orgànica que en aquest cas es l’Estatut, on marca un data clau com la d’avui per arribar a un acord del nou finançament, i no la no proposta del govern central que francament fa riure, i es humiliant pel territori català, ja que no compleix res del que marca la llei catalana.

El front cumú sembla que segueix fort , i tot hi tics com el del Sr. Zaragoza, dient que aquest govern es mes exigent que els antics governs convergents, cosa que li hauria de costar una forta esbroncada per part del seu partit, sembla que el tripartit capitanejat pel PSC, ja que d’Esquerra com es costum poca cosa s’en sap, i Convergència l’acord segueix en peu.

Es una presa de pel, i un frau dificil d’explicar en qualsevol estat que no sigui una democracia maquillada com l’espanyola, amb un President rei de la mentida, un ministre d’Economia amb el cinisme com a bandera, una vicepresidenta indigne de qualsevol govern serios, i un Estat en general que menysprea repetidament Catalunya, i que no vol canviar.

Ni finançament, ni traspassos, ni rodalies, ni aeroport, ni cap gest cap a Catalunya que no sigui l’habitual pagar i callar.  Encara queda la estocada final que es la segona retallada al text per part del Tribunal Constitucional què tornara a posar a prova el front comú català.

Que mes hem de patir per iniciar el procés cap a la Independència, crec que aquest 9 d’agost serà la data inicial en els llibres de història per explicar la creació d’un nou estat dins la Unió Europea, anomenat Catalunya.

 

 

  1. Aquesta senyora és el clar exemple de xuleria, fatxenderia, prepotencia, però jo us pregunto.
    Tota la patuleia de corifeus mediàtics de Nicaragua(Antonio Franco, Juliana, Milagros Perez Oliva, Tàpia,Jordi Garcia Solé etc etc), que dirien si aquesta paia fos del PP ?

  2. malgrat totes les seues malifetes rep un suport extraordinari a Catalunya. Per què ha de cedir en res? Per què ha de pagar més o donar més autogovern? Molts catalans i moltes catalanes els donen el poder igualment. A part d’una classe política molt dolenta al país, hi ha una societat totalment aliena a la catalanitat, com s’ha demostrat. No tot és culpa dels polítics, el comportament electoral també ajuda al menyspreu a Catalunya.
    El PSOE és molt pitjor que el PP, i aquesta no és una frase banal, sinó real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.