ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

DE BOTXÍ A VICTIMA

Les declaracions de Pablo Iglesias contra Farreras i un sistema corrupte espanyol per les filtracions contra la seva persona entre Villarejo i Farreras, tenen un gran punt d’hipocresia, ja que aquesta vara de medir no l’ha utilitzada pas amb la difamació constant a l’independentisme.

Considerar Farreras un periodista es simplement una utòpia. Els audios on admet que es mentida les difamacions contra Iglesias però les difondrà igualment son una prova gran, però podem veure la seva trajectòria i trobariem molts i molts relats falsos contra l’indpendentisme a Catalunya que curiosament no han estat rebuts amb els mateixos escarafalls per l’exlider de Podemos. De fet titllar ara de “canallada” les acusacions en campanya municipal a Barcelona a Xavier Trias acusant de tenir uns comptes a Suïssa que no hi ha dubte van afavorir la victòria de Colau i li van restar vots, encara que desprès es va demostrar que era una simple invenció de les clavegueres de l’Estat amplificada pels seus mitjans, entre ells evidentment Farreras. Cal recordar que en aquella campanya, Iglesias deia “Els que tinguin comptes a Andorra o a Suïssa no m’importa la bandera que duguin al canell. Són lladres! Són gentussa! Els ho direm amb totes les lletres!”, aquest missatge no hi havia dubte que anava dirigit a Xavier Trias, per tant aquest cinisme de sorpresa no es de rebut.

Ell ha estat dins un Govern, que ha fet el que ha fet, i ha actuat com ha actuat, i per tant te la seva part de responsabilitat. No hi ha dubte que el sistema l’ha utilitzat i quan ha calgut frenar l’empenta del seu partit, les clavegueres simplement han engegat la màquinaria corrupte per manipular l’opinió de la societat espanyola i frenar el seu ascens meteoric que podia ser una amenaça massa gran. Per tant cap sorpresa en aquest sentit.

De totes maneres la indignació sobre actuada de l’altre dia al coneixer els audios, no es creïble, ja que com integrant i participant en el poder executiu espanyol i la seva relació amb els mitjans on ha participat i tret rèdit activament havia de saber com funcionava.

Ara veiem com molts mitjans posen les mans al cap per les difamacions a Iglesias o l’assetjament a Podemos, però curiosament la campanya sistemàtica contra l’independentisme català no ha estat objecte de la seva indignació igualment, i ha entrat dins la normalitat que inclou que botxins del sistema de sobte facin el paper de victima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.