ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

CRISTINA LOSADA: EL PATETIC NACIONALISME ESPANYOL

General

Aquest dilluns en el programa Àgora del C33 que presenta en Xavier Coral, es tractava el tema de la lluita interna en el PP i les seves conseqüències.

Va destacar el típic discurs  de l’espanyolisme ranci de Cristina Losada, habitual col·laboradora d’un diari digital amb clara vocació manipuladora de la realitat entre altres coses. i què desprès d’una intervenció amb una critica al nacionalisme, curiosament aquesta paraula nomes l’utilitzen per Catalunya i el País Basc, i no pel mes fort de tots, el de l’estat espanyol, com deia, acusava el nacionalisme de deixar una societat en estat catatònic i acomplexada entre d’altres subtileses què no reproduiré per respecte al lector.

 

El mes sorprenent es que el sempre mesurat Xavi Coral, presentador del programa, no va poder mes i li va replicar que ell no veia aquest tipus de societat, i  li recomanava visitar mes Catalunya.

 

Aquestes actituds com les de la Cristina, perquè ens entenguem de la corda del Losantos, Giraltas i companyia, son convidades a molts debats a la televisió catalana per poder expressar els seus punts de vista, i gaudir de la llibertat d’expressió desitjada per tots.

 

Tanmateix, la seva resposta, es la xenofòbia absoluta contra qualsevol manifestació identitaria què no sigui la oficial del regim, i menyspreu a qualsevol diferencia lingüística,cultural i de tot tipus que no segueixi la oficial de l’estat.

 

Això sol ja es un insult, però el mes greu es la mentida i manipulació de la realitat per argumentar el seu nacionalisme espanyol de segles anteriors, totalment absolutista i sense dret a replica. No es pot insultar a la societat catalana pel que sent o fa, no es poden ignorar les tendències sobre el dret a decidir  de les enquestes de tot tipus, no es pot ignorar les dues manifestacions multitudinàries que recentment han defensat la sobirania i el dret a decidir escurçant les xifres com si la gent fos cega, no es pot jugar amb la llengua fent pasar bou per bestia grossa amagant els dèficits de sortida de la nostra llengua pròpia en molts àmbits de la vida quotidiana volen enterrar-lo per sempre en nom de no se quin dret, per imposar la seva llengua totalment, i finalment, no es pot manipular la historia i modelar-la al seu gust esborrant les  parts que no els convenen, i fer servir els mitjans de comunicació per aquest fet.

 

Si aquests son tots els arguments que els hi queden, la població entendrà majoritàriament que la sortida es molt clara, perquè nosaltres ens sobren els arguments per acabar aquest abús, i de xarlatans i manipuladors el mon n’és ple, però de raonaments demostrables ja no n’hi ha tants.

 

Ara es l’hora de desacreditar i identificar tots aquest suposats periodistes instruïts per manipular la realitat, com deia en Laporta,  al loro!.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.