ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

COP DE PORTA A LA DEMOCRÀCIA

Sense categoria

El Tribunal Suprem ha donat un nou pas amb la seva involució democràtica, aplicant la llei de partit contra l’esquerra abertzale per finalitats clarament politiques i electorals.

Efectivament, aquest tribunal de la manipulada i falsa justícia espanyola al servei del regim ha resolt il·legalitzar un partit amb mes de 70 anys de història a la seva esquena com es Acció Nacionalista Basca, per considerar-la hereva de Batasuna, al igual que ho farà demà amb el Partit Comunista de les Terres Basques, i ha aplicat aquesta llei que vulnera qualsevol principi democràtic, com es la llei de partits per silenciar l’independentisme basc, i convertir les properes eleccions en un frau de considerables dimensions deixant molta gent sense opció per votar.

 

Primer va ser Batasuna, despres Aukera Guztiak, i posteriorment va il·legalitzar un bon numero de llistes de ANB  en les eleccions municipals per acabar dissolent aquesta formació, i demà PCTB, la quarta força  en el Parlament correra la mateixa sort, i l’estat de repressió continuarà amb tota la virulència possible.

 

Realment aquesta llei de partits es un atemptat a la llibertat, la tolerància i el sentit comú per contra fomenta l’odi, la xenofòbia i el pensament únic dictat des de Madrid.

 

Qualsevol semblança amb uns mínims principis democràtics es pura coincidència, i la joia de PSOE i PP avui era compartida.  Per l’altre costat la mesura s’uneix a la prohibició de la consulta, i deixa en la mes absoluta marginalitat a l’independentisme basc, què haurà de trobar una sortida a Europa per denunciar aquestes retallades de drets i deures aplicades a l’Estat Espanyol, i que comencen a ser conegudes per la seva semblança amb la dictadura franquista, i no deixen opcions que no siguin la línia recta marcada des de Madrid.

 

Crec que en el nostre cap esta la solució, i es entendre que la legalitat que ens volen imposar simplement no s’ha d’acatar ja que no es legal, i tard o d’hora l’haurem de saltar si volem començar un conflicte amb l’Estat.  

 

Ningú s’ha independitzat fins ara seguint al peu de la lletra les lleis del seu conqueridor, ja que aquest sempre mirarà pels seus interessos, i no afluixarà la corda.

 

Europa ha d’intervenir tard o d’hora per aturar aquest atropellament a uns ciutadans comunitaris que simplement volen viure en llibertat, i estant orgullosos de la seva identitat propia.

  1. Caldria no somiar truites, i no posar cap esperança destrellatada a Europa – vols dir la Unió Europea, unitat económica on els estats són qui manen- L’Estat Espanyol hi té un pes molt més important del que desitjaríem, i per eixa banda no n’hi ha res a fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.