ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

CÒMPLICES

La petició per prorrogar el confinament de la Conca d’Odena per part de la Generalitat ja ha rebut la negativa de Madrid i per tant els habitants d’Igualada podran sortir a partir d’avui dins les restriccions de l’Estat d’Alarma.

No deixa de ser alarmant de nou, veure com contra qualsevol respecte a la vida humana i en aquest cas als experts, cientifics, OMS i evidències mundials amb confinaments a bona part del planeta com a solució lògica a la propagació del virus.

Ara veiem de nou com la Gestoria anomenada Generalitat de Catalunya, sense cap tipus de poder no pot fer efectives les mesures racionals que requereix la població i esta novament sotmesa a l’autorització dels que dirigeixen l’Estat sense contemplacions, amb indexs de mortalitat i infeccions cada cop més elevats i els militars i la bandera com a insignies de la lluita contra la pandemia.

Alhora, observant la nefasta gestió a tots els nivells, incloses les insuficients mesures socials aplicadaes fins ara si les comparem amb el món civilitzat.

Això ja ho sabem, i vull pensar que res serà igual quan això acabi i com a mínim una part de la societat obrirà els ulls per fer escoltar la seva veu. De totes maneres arribats amb aquest punt, l’acceptació de la gestoria catalana seguint l’exemple des de l’aplicació del 155, i ara veient com les morts de la població van augmentant amb aquesta crisi immensa, i sense atrevir-se a dir prou, i com a mínim unilateralment fer el que faria qualsevol Govern responsable quan es tracta de les vides dels seus ciutadans. Vers al contrari, accepta i accepta, el que veritablement el fa còmplice d’aquest crim contra la societat catalana.

Uns dirigents que haurien d’assumir ja la desobediència per raons sanitàries, no parlem de banderes i si no si veuen en cor o no volen simplement dimitir en bloc i deixar aquest teatre trist anomenat Generalitat tancat i fent visible clarament el 155 com a forma de Govern que hem adoptat els catalans a partir de la no aplicació dels resultats de l’1 d’octubre.

Es trist però es així, lleials i responsable o còmplices.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.