ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

CLAM A EUROPA

Espectacular manifestació a Brussel·les, amb més de 45 mil persones, moltes vingudes de Catalunya, desafiant els 1300 quilòmetres de distància, el fred, la pluja i altres inconvenients per poder fer sentir el nostre clam al cor d’Europa, donar suport al nostre President legítim i part del Govern i denunciar un Estat autoritari que la Unió Europea fins ara no ha respost com caldria, i de pas uns ciutadans europeus que tenen tot el dret de defensar els seus drets individuals i com a poble si son amenaçats de la manera que s’ha fet.

Davant això, la vicepresidenta espanyola treu l’espantall del DNI espanyol per poder estar avui a Brussel·les. Francament esperpèntic, el seu esperit conqueridor i d’imposició nacional no li permet veure que això va de sobirania popular, de dignitat i de democràcia. La llei feta a mida i el carnet administratiu no poden ser mai l’element clau de res, i molt menys per davant de tot un poble.

La resta del bàndol unionista, ens ha titllat d’esperpèntics per part Popular, de no fer cas al “manifestodromo” i demanar el vot per part de Ciudadanos o del mateix Domènech avalant les paraules d’Iglesias i la relació entre independentisme i resurrecció del feixisme.

Res de nou, el de menys es el poble, les seves accions, les idees, la democràcia o la repressió sense fre amb presos polítics inclosos. El més important es el relat paralel i virtual avalant la violència contra la població i de menyspreu a una bona part dels catalans amb majoria parlamentària inclosa, tractats de fanàtics per les seves idees.

Avui Europa te una nova oportunitat de poder defensar els seus ciutadans i deixar d’actuar com si haguessin europeus de primera amb dret a tot i europeus de segona amb els drets retallats. Prou excuses de Constitucions i lleis i més mirar com tracten els Estats als seus ciutadans. Es a dir un Europa per la gent o una Europa a pesar de la gent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.