ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

CIUDADANOS I LES SEVES MANIS FRIKIES

General

Aquest dissabte a Barcelona, aquest grup amb suport d’altres entitats cíviques de caire clarament feixista i xenòfob contra tot el que sigui la identitat catalana, com Foro de Ermua o Convivència Cívica Catalana, han reclamat què es compleixi les sentencies en matèria d’educació pel que fa al tema de la llengua castellana, amb un escàs èxit de gent.

El periodista Juan Carlos Girauta, conegut per les seves aparicions televisives i sempre relacionat amb la dreta mes rància espanyola,  ha llegit el manifest i ha acusat al President Montilla de no complir, i ha sentenciat que en “aquest país la democràcia i les llibertats individuals son vulnerades pels poders públics sense conseqüències”, ha demanat que es compleixi la llei, i ha qüestionat la Catalunya somiada per alguns d’una sola llengua.

 

Al final gent com Albert Rivera, Francisco Caja o Francesc de Carreras, tots coneguts per la seva militància nacional espanyola, han donat suport al manifest, i han reclamat la casella en les preinscripcions escolars per demanar els estudis en castellà.

 

Se’ns dubte aquest partit, i les seves companyies primer podien causar indignació pel seu deliri contra la llengua catalana i una suposada persecució del castellà, però ara ja han passat a la categoria de frikies, el poder de convocatòria es mínim, i les seves reclamacions sense cap fonament i contra tota lògica.  Quant la Unió Europea ha alabat en mes d’una ocasió la immersió lingüística a Catalunya com exemple a seguir, aquests senyors segueixen amb la seva vena als ulls, i reclamant coses absurdes.

 

Parlen de complir les lleis, encara es l’hora que els senti dir perquè l’Estat Espanyol no compleix la llei orgànica fonamental de Catalunya, què es L’estatut i la deixa com a paper mullat sense cap valor, i on desprès de 3 anys no li dona la gana de acatar els seus articles, també ens parlen de la Catalunya somiada en una sola llengua, suposo què aquest es el somni que persegueixen una sola que es el castellà, i arraconar el català en un lloc folklòric, ja què no esmenten que en la majoria d’àmbits aquest es el idioma maltractat, i posen en un mateix nivell els dos quan saben perfectament que un es protegit per un estat, i l’altre es obviat pel mateix estat, sense tenir en compte què un es el propi del territori i l’altra no, per molt que molta immigració castellana individualment el tingues com a propi, però això en cap territori del món fa canviar la llengua pròpia del país en qüestió.

 

Crec que son un reducte que no paren de fer el ridícul, com el reportatges que de tant en tant TeleMadrid ens ofereix per cantar les molèsties que ocasiona la llengua catalana pel turisme o per qualsevol cosa a la vida.

 

La meva opinió es que son un grup a desaparèixer del Parlament, ja que no son dignes de utilitzar aquests llocs per  predicar el seu hooliganisme espanyolista, intentant fer d’una mentida, una causa única per mantenir un partit polític, i tot revestit d’una falsa modernitat.

 

 

  1. Són rancis, sí, i freaks, però el pare intel·lectual d’aquesta gent és el PSC, no els rucs del PPC que prou feina tenen per no desaparèixer políticament al Principat. No oblidem mai que rere el Foro Babel i coses per l’estil hi ha el PSC.
     
    I no, no crec que el PSC pretengui reforçar el PPC i adlàters per poder polaritzar a Catalunya el discurs com a Espanya (tot i que ja els aniria bé, i sempre que poden els magnifiquen), però sí que crec que malden per recuperar aquesta punta de llança de l’electorat espanyolista que se’ls va descarriar amb en Maragall.

    PSC i Ciudadanos és una relació d’amor-odi per conveniència. Però són espanyols uns i altres. I si desapareixen, ja veureu com es baralla el PSC i el PPC competint en catalanofòbia (barroera uns, subtil els altres) per recuperar-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.