ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

CENSURA INDIGNANT

La repressió i els tics d’altres règims de les institucions espanyoles no s’aturen. La Junta Electoral actua de Tribunal censor dels drets i llibertats i ara prohibeix a la Corporació audiovisual Pública Catalana expressions per definir la situació on ens trobem.

Efectivament, en resposta a una queixa de Ciudadanos ara prohibeix les expressions Judici de repressió, presos polítics i exili, per referir-se al judici farsa del Tribunal Suprem, als nostres polítics empresonats o a la part del Govern legítim a Brussel·les.

Es un nou grau de censura que apliquen a la situació catalana intolerable en una societat democràtica. De fet es parcial ja que no prohibeixen en cap cas als mitjans públics o privats espanyols expressions com colpistes per referir-se als nostres polítics o per exemple fugits de la Justícia per referir-se als exiliats entre altres expressions de menyspreu. Això posiciona clarament la Junta Electoral amb un relat i uns partits i es posiciona en contra d’altres tergiversant la seva funció.

Les raons per censurar segons quins símbols com els llaços grocs o expressions per definir la situació com la descrita diuen es per neutralitat i per no afavorir segons quines opcions, quan nomes valida un context i la visió d’uns partits, evidentment pren partit i ja perd la seva funció passant a ser un organisme més de repressió i censura invalid en qualsevol Estat democràtic normal.

La llibertat d’expressió es sagrada en Estats democràtics i els atacs perpetrats des de determinats interessos es indignant i dona idea del que parlem. No hi ha un mínim nivell democràtic standard exigible a qualsevol Estat de la Unió Europea. La manipulació dels mitjans es una nova manera d’influir en els resultats com ja va passar el 21 D i que ara segueix amb virulència i amb tàctiques que recorden altres règims que son una part més d’un Estat podrit.

Una censura indignant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.