ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

CANVI D’ACTITUD?

Diu el nou Govern català que percep un gir estadista a la Moncloa per resoldre el conflicte. Detecten moviments en el bon sentit a Madrid com ens relata la mà dreta del President Aragonès, Laura Vilagrà.

El debat dels indults damunt la taula i les reaccions de bona part dels barons socialistes plenes de testosterona contraria, deixant les reclamacions de cap perdò de la dreta en un joc de criatures, ens diu que no son la primer opció, però serien benvingudes encara que la solució es ammistia i referèndum pactat. Sobre la taula de diàleg encara no te data però esperen sigui abans de les vacances d’estiu i noten ganes d’obrir una nova etapa, on tothom s’ha de moure amb un to positiu. Pel que fa al Pla B diu que depén de com evolucionin les coses.

Lamento dir, que aquest canvi estadista nomes es a la imaginació d’alguns, ja que els fets els desmenteixen descarnadament. El PSOE actua com a tal, una peça més del règim, el partit més conservador de la Unió Europea anomenat socialista i amb personatges tant sinistres com Guerra o Gonzalez per donar dos exemples bramant contra els indults, encara que tinguin a la seva motxilla crims de sang com els del GAL amb els seus responsables indultats, o Militars que van fer un cop d’Estat també indultats. Una repressió via Tribunal de Comptes que no atura la seva sagnia constant i una judicial on els repressaliats van augmentant amb número cada dia que passa.

De fet i com a exemple Múrica aprova l’himne espanyol, la bandera i el retrat del Rei a les escoles, en un gest que dona fe de la nul·litat democràtica espanyola, on nomes falta tornar a convertir “Cara al Sol” en un himne per cantar els alumnes al millor estil feixista.

No hi ha cap canvi, ni es preveu que n’hi hagi. Les dues opcions catalanes no estan damunt la taula, ni hi seran mai. El seu estadisme es la violència policial, la repressió amb la toga i el menyspreu i maltractament constant, aquesta es la manera de resoldre els problemes Espanya, sigui quin sigui el partit. Crec que a aquestes alçades intentar enganyar a la societat catalana fent veure el que no es no te cap sentit i es una falta de respecte per la mateixa i per totes les persones i les seves famílies que pateixen aquesta repressió en la seva propia pell.

Canvi d’actitud?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.