ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

BURLA INTOLERABLE DES D?ANDALUSIA

General

Els dos grans partits espanyols, i curiosament des d’Andalusia, ens diuen el que volen per Catalunya i com ho fan. En el Congrés Popular, la líder catalana Sanchez Camacho, adverteix que no acceptarà derives independentistes, i que el seu partit defensa el mateix a Sevilla que a Barcelona, mostrant-se orgullosa de ser catalana i espanyola, i defensarà sempre una Catalunya plural i espanyola.  Per la seva banda el PSOE d’Andalusia amb les eleccions a la cantonada, ofereix un vídeo que adjunto, que explica un estat del benestar andalús sense precedents, i ho compara entre d’altres a Catalunya, amb exemples com la gratuïtat dels llibres de text, la creació de llocs públics o les ajudes a la dependència, obviant evidentment l’espoli fiscal català que ha servit entre d’altres coses, perquè aquesta situació sigui possible, mentrestant Catalunya de retallades, i no podent gaudir del seu vertader nivell. Val la pena sentir-lo, ja que es tot un insult, i un toc d’atenció als andalusos que viuen al nostre país, i que haurien d’abraçar la causa independentista sense dubtes.

  1. Hi havien andalusos al meu poble que anaven a jubilar-se a Andalucia, i així cobraven més que si ho feien a València, i  ho deien alt i clar. 
     
  2. però com vos fot que quan parlen de nosaltres diuen Comunidad Valenian i Cataluña. Els estrangers, com senpre, ens han posat dins del mateix sac.
    “Pa’ que s’ansenyeu els principatins del paamtumaca”.  hahahahaha…que no esteu gaire lluny de Sánchez Camacho ni de Alejo mentalment.
    La base de partida és la mateixa de la Renaixença ‘encaixista’.

    Codialment, i sort que tu ets del tarragonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.